Close
Bő két hónap múlva megkóstolhatod a legjobb italokat

Bő két hónap múlva megkóstolhatod a legjobb italokat

Ismét eltelt egy év és ismét közeleg a Bar Show. Idén már ötödik alkalommal tartják meg Budapest legnagyobb bárkulturális rendezvényét – ezúttal május 21-én, és új helyszínen, a Millenárison.

Több tucat standnál kóstolhatsz

A világ számos szegletéből érkeznek prémium italok az idei Bar Show-ra, amelyekből eszelősen finom, kreatív koktélokat készítenek a standokon, de természetesen önmagukban is meg lehet kóstolni a kifinomult italokat.

A változatos italfajták között megtalálható lesz a whisky mellett a rum, a gin, a vodka, a tequila, a cognaco és más egyéb francia párlat is.

Szurkolj a versenyzőkért!

A Bar Show egyik kiemelt programja a Magyar Flair és Koktél Bajnokság döntője és az ünnepélyes díjátadó, ahol többek között az is kiderül, melyik a legjobb bár és ki a legjobb bartender.

A 13 órakor kezdődő rendezvény programja:

  • Több tucat standnál minőségi párlatok és koktélok kóstolója
  • Masterclassok (ültetett kóstolók – whisky, rum, gin, stb.)
  • Nyílt előadások (szakemberektől lehet tanulni)
  • Flair és Koktél Magyar Bajnokság döntő és ünnepélyes díjátadó

A helyszín a Millenáris B csarnok (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20. – bejárat a C épületből), a jegyár elővételben május 14-ig hatezer forint. Amennyiben a helyszínen még lesz jegyértékesítés, úgy a belépő ára ott már emeltdíjas.

A belépőjegy tartalmaz négy darab, ötszáz forint értékű italkupont és egy kiállítói térképet programmal, amelyeket a helyszínen, belépést követően kap kézhez a látogató. Ha a kóstolójegyek elfogynak, a helyszínen a kijelölt pontokon újakat lehet vásárolni ötszáz forintos darabáron.

További információk a hivatalos oldalon.

prémium | millenáris | koktél | ital | program

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Szabad szemmel is elképesztően látványos bolygóegyüttállás lesz a jövő héten

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom