Ismét eltelt egy év és ismét közeleg a Bar Show. Idén már ötödik alkalommal tartják meg Budapest legnagyobb bárkulturális rendezvényét – ezúttal május 21-én, és új helyszínen, a Millenárison.
Több tucat standnál kóstolhatsz
A világ számos szegletéből érkeznek prémium italok az idei Bar Show-ra, amelyekből eszelősen finom, kreatív koktélokat készítenek a standokon, de természetesen önmagukban is meg lehet kóstolni a kifinomult italokat.
A változatos italfajták között megtalálható lesz a whisky mellett a rum, a gin, a vodka, a tequila, a cognaco és más egyéb francia párlat is.
Szurkolj a versenyzőkért!
A Bar Show egyik kiemelt programja a Magyar Flair és Koktél Bajnokság döntője és az ünnepélyes díjátadó, ahol többek között az is kiderül, melyik a legjobb bár és ki a legjobb bartender.
A 13 órakor kezdődő rendezvény programja:
- Több tucat standnál minőségi párlatok és koktélok kóstolója
- Masterclassok (ültetett kóstolók – whisky, rum, gin, stb.)
- Nyílt előadások (szakemberektől lehet tanulni)
- Flair és Koktél Magyar Bajnokság döntő és ünnepélyes díjátadó
A helyszín a Millenáris B csarnok (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20. – bejárat a C épületből), a jegyár elővételben május 14-ig hatezer forint. Amennyiben a helyszínen még lesz jegyértékesítés, úgy a belépő ára ott már emeltdíjas.
A belépőjegy tartalmaz négy darab, ötszáz forint értékű italkupont és egy kiállítói térképet programmal, amelyeket a helyszínen, belépést követően kap kézhez a látogató. Ha a kóstolójegyek elfogynak, a helyszínen a kijelölt pontokon újakat lehet vásárolni ötszáz forintos darabáron.
További információk a hivatalos oldalon.
program | millenáris | ital | bar show | prémium | koktél
Egy jó tervhez is kellhet több perspektíva
–
Sulciová Silvia interjú
Skót nyár a ködös budapesti belvárosban – Ilyen a 2023-as év whiskyje
Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!