Bő két hónap múlva megkóstolhatod a legjobb italokat

Ismét eltelt egy év és ismét közeleg a Bar Show. Idén már ötödik alkalommal tartják meg Budapest legnagyobb bárkulturális rendezvényét – ezúttal május 21-én, és új helyszínen, a Millenárison.

Több tucat standnál kóstolhatsz

A világ számos szegletéből érkeznek prémium italok az idei Bar Show-ra, amelyekből eszelősen finom, kreatív koktélokat készítenek a standokon, de természetesen önmagukban is meg lehet kóstolni a kifinomult italokat.

A változatos italfajták között megtalálható lesz a whisky mellett a rum, a gin, a vodka, a tequila, a cognaco és más egyéb francia párlat is.

Szurkolj a versenyzőkért!

A Bar Show egyik kiemelt programja a Magyar Flair és Koktél Bajnokság döntője és az ünnepélyes díjátadó, ahol többek között az is kiderül, melyik a legjobb bár és ki a legjobb bartender.

A 13 órakor kezdődő rendezvény programja:
  • Több tucat standnál minőségi párlatok és koktélok kóstolója
  • Masterclassok (ültetett kóstolók – whisky, rum, gin, stb.)
  • Nyílt előadások (szakemberektől lehet tanulni)
  • Flair és Koktél Magyar Bajnokság döntő és ünnepélyes díjátadó

A helyszín a Millenáris B csarnok (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20. – bejárat a C épületből), a jegyár elővételben május 14-ig hatezer forint. Amennyiben a helyszínen még lesz jegyértékesítés, úgy a belépő ára ott már emeltdíjas.

A belépőjegy tartalmaz négy darab, ötszáz forint értékű italkupont és egy kiállítói térképet programmal, amelyeket a helyszínen, belépést követően kap kézhez a látogató. Ha a kóstolójegyek elfogynak, a helyszínen a kijelölt pontokon újakat lehet vásárolni ötszáz forintos darabáron.

További információk a hivatalos oldalon.

program | millenáris | ital | bar show | prémium | koktél

FOLYTASD EZZEL

Egy jó tervhez is kellhet több perspektíva

Sulciová Silvia interjú

Skót nyár a ködös budapesti belvárosban – Ilyen a 2023-as év whiskyje

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Ilyen a „havas mindfulness”, avagy 5+1 út a belső békéhez télen
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom