Close
Bármilyen bringából elektromos biciklit csinál ez a dizájnos motor

Bármilyen bringából elektromos biciklit csinál ez a dizájnos motor

Olyan könnyű, mint egy laptop, elfér a táskádban, és csak rá kell csatolni a biciklire, máris megtörténik a csoda.

Elég menő startupot találtak ki még 2019-ben Brooklynban: a Clip nevű kis szerkezet egy vagány, könnyű elektromos motor, amely bármilyen kerékpárból elektromos bringát varázsol.

Az alumíniumvázas szerkezet 450 wattos motorjával maximum 24 km/h érhető el, és úgy 45 percig jár egy töltéssel – a feltöltés maga pedig olyan negyven percet vesz igénybe.

A remekbeszabott kis Clipet 2020-ban pedig az év száz legjobb találmánya közé is beválogatta a Time magazin.

Ami pedig a jó hír, hogy a Clip már nemcsak koncepció, hanem meg is valósult, az előrendeléseket már le is lehet rá adni a weboldalukon. A dizájnos bringamotor 399 dollárért érkezik, egy évig pedig visszacserélik, ha nem lennél vele elégedett.

Szerintünk nagyon menő, nem lennénk meglepve, ha pár éven belül nagyon sok ilyet látnánk bringákon.

(Forrás: Designboom, fotók: CLIP) 

FOLYTASD EZZEL
Ez a fekete szörny Magyarországon is bármikor felütheti a fejét
Rejtélyes épületekre bukkantak a Marson – a következő képek láttán ezt is hihetnénk, pedig egy spanyol kisvárosban járunk
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom