Close
Bármilyen bringából elektromos biciklit csinál ez a dizájnos motor

Bármilyen bringából elektromos biciklit csinál ez a dizájnos motor

Olyan könnyű, mint egy laptop, elfér a táskádban, és csak rá kell csatolni a biciklire, máris megtörténik a csoda.

Elég menő startupot találtak ki még 2019-ben Brooklynban: a Clip nevű kis szerkezet egy vagány, könnyű elektromos motor, amely bármilyen kerékpárból elektromos bringát varázsol.

Az alumíniumvázas szerkezet 450 wattos motorjával maximum 24 km/h érhető el, és úgy 45 percig jár egy töltéssel – a feltöltés maga pedig olyan negyven percet vesz igénybe.

A remekbeszabott kis Clipet 2020-ban pedig az év száz legjobb találmánya közé is beválogatta a Time magazin.

Ami pedig a jó hír, hogy a Clip már nemcsak koncepció, hanem meg is valósult, az előrendeléseket már le is lehet rá adni a weboldalukon. A dizájnos bringamotor 399 dollárért érkezik, egy évig pedig visszacserélik, ha nem lennél vele elégedett.

Szerintünk nagyon menő, nem lennénk meglepve, ha pár éven belül nagyon sok ilyet látnánk bringákon.

(Forrás: Designboom, fotók: CLIP) 

elektromos bicikli | bringa | elektromos kerékpár | clip | brooklyn

FOLYTASD EZZEL

Turisztikai dizájnversenyeken tarolt az ország két varázslatos szállodája

Így csaphatsz le a Budapest születésnapjára készült egyedi plakátra!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram