Close
Barshaker – A kávé alfája és ómegája

Barshaker – A kávé alfája és ómegája

Aki jobban beleásná magát a kávézás kultúrájába, illetve szeretne olyan eszközöket beszerezni, amik elengedhetetlenek egy barista vagy egy bartender munkájához, az a Barshaker oldalán jó helyen jár. A cég lassan 15 éve kínál minőségi HoReCa kiegészítőket és prémium kávéval kapcsolatos termékeket.

A Barshaker szakértelme példaértékű

Ez pedig egyértelműen látszik a termékkínálatból, ami magánszemélyek és vállalkozások előtt egyaránt nyitva áll. Szállodák, éttermek, cukrászdák, kávézók válogathatnak a jobbnál-jobb felszerelések között. A kávéforradalom jelenleg is tart. Nem véletlenül jelennek meg sorra a kézműves kávézók, pörkölők, ahol a magas minőség elérése a cél. A minőségi specialty kávé megteremtése érdekében a Barshaker célul tűzte ki egy saját pörkölő műhely megnyitását is. Arra, hogy ez miért olyan lényeges, a későbbiekben még visszatérünk.

A nagyüzemű kávékat már mindenki jól ismeri. Sokan megszokták ezek ízét. Akadnak jobb minőségű termékek is a bevásárló központok polcain, de sok alsókategóriás kávéval is elárasztják a fogyasztókat, és tény, hogy ez a többségnek valóban megfelel. De mi a helyzet akkor, hogyha a kávéra nem, mint tömegtermékre tekintünk? A Barshaker szeretné valódi élménnyé varázsolni a kávézást, ami a berögzült, hétköznapi szokástól eltérően, különleges pillanattá avanzsálja minden csésze ital elfogyasztását.

A kávépörkölő meghatározó szerepe

A Barshaker csapata saját kávépörkölő megnyitásával szeretne új színt vinni a minőségi kávékedvelők életébe. A specialty kávék általában néhány hektáros farmokról származnak, ebben rejlik a különlegességük. Kis mennyiségben és úgy szüretelik a babokat, hogy a végeredmény a legjobb legyen a feldolgozást követően. A specialty kávézók gyakran együtt dolgoznak a kávépörkölőkkel és nagyüzemi kávékat ilyen helyeken nem is lehet kapni, amik sok esetben kevert szemeket tartalmazhatnak. A kávépörkölő kialakítása során fontosak a felhasznált eszközök, mivel ezek nagyban meghatározzák a végeredmény minőségét, illetve megfelelő módon szabályozzák a pörkölés folyamatát. Elvégre nem mindegy, hogy világos, közepes vagy sötét pörkölésre van szükség az adott esetben. A kínálatban természetesen a legmodernebb pörkölőgépek is megtalálhatóak, amikhez kávé is rendelhető. Extra szolgáltatásként telepítés, üzembe helyezés és gépkezelés oktatás is igényelhető.

Ezáltal minden lehetőség adott egy saját kávépörkölő kialakításához, ami a megfelelő ügyfélkörrel remek befektetésnek számít a jelenlegi specialty kávé forradalmat illetően.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Hogyan alakulnak a glettelés árak?

Férfi pénztárca – milyen színt válasszak?

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram