Close
Bárszéket szeretnél, de nem tudod, melyik legyen?

Bárszéket szeretnél, de nem tudod, melyik legyen?

Jóllehet korábban csak a bárok, hotelek, pubok vagy szórakozóhelyek használtak bárszéket, ma már egyre többször kúszik be az otthonokba is, így nem csoda, hogy vendégségben vagy családlátogatáson könnyedén belebotlasz egy klassz bárszékbe. Mivel roppant praktikus bútordarab, ezért nagyon közkedvelt, ám mégsem javasoljuk mindenkinek.

Kisgyerekes családoknak, időseknek, mozgásukban korlátozott embereknek semmiképpen sem ajánljuk a bárszékeket, minden más esetre viszont szinte kötelező darabnak tartjuk.

Szerencsére elég széles a kínálat, így a Prémium bútoráruház bárszékei közül biztosan megtalálod azt, amit megpillantva első látásra szerelembe esel. De miért is olyan jó a bárszék? Miért érdemes beszerezni otthonra is egyet-kettőt? Mutatjuk is!

A bárszék előnyei

 

Manapság egyre több a kis lakás, hiszen fenntartani is sokkal könnyebb, valamint sokkal tovább élnek az emberek egyedül, amihez persze egy kis garzon is tökéletesen elegendő.

 

Ezekben a kicsi terekben viszont nagyon ügyesen kell gazdálkodni a helykihasználással és a bútorokkal, mert általában egy négyzetcentiméter sem mehet veszendőbe.

 

Ezt hivatott segíteni a bárszék otthoni használata, hiszen ha egyedül vagy a pároddal élsz, akkor igazából nincs szükség hatalmas étkezőasztalra, egy bárszékkel megoldva a konyhapultot is tudjátok asztalként használni, vagy akár a fal mentén is kialakíthattok egy kis étkezőszigetet.

 

A bárszék, amint azt tapasztalni fogod, jóval kevesebb helyet vesz el a térből, így nem kell kerülgetni sem, amikor épp használaton kívül van.

 

De fogok olyat találni, ami tetszik?

 

Szinte halljuk is a kérdésed, ami teljesen jogos. Ahogy a bárszék egyre nagyobb teret nyert magának a lakberendezés területén, úgy álltak neki a bútortervezők egyre több stílusban gondolkozni.

 

Így aztán, ha a minimalista design híve vagy, egyszínű műanyagban gondolkozhatsz, ha viszont a klasszikus stílust képviseled, akkor szépen megmunkált fa bárszéket választhatsz, ami a klasszikus étkezőszékekkel is felveszi a versenyt.

 

Persze a most nagyon közkedvelt skandináv stílus hódolói sem maradnak bárszék nélkül, így a hygge pillanatait stílusos bárszékben élhetik át. Ám akkor se csüggedj, ha modern stílusú az otthonod, ugyanis számos letisztult vonalvezetésű bárszéket találhatsz a bútoráruházakban.

 

Ha viszont az extrém megoldásokat részesíted előnyben, akkor érdemes a kárpitozott bárszékek között keresgélned.

 

Legyen kellemes az otthonlét!

 

Talán nincs is olyan ember, aki ne törekedne arra, hogy az otthonát minél komfortosabbá tegye. Most neked erre nyílik lehetőség a Prémium bútoráruház bárszékeivel, így ha szeretnéd a reggeli kávédat úgy elkölteni, hogy közben az utca forgalmát pásztázod, vagy épp belefeledkezel a ragyogó napsütésbe vagy a szikrázó hóesésbe, akkor azonnal szerezd be a stílusodnak és ízlésednek megfelelő bárszéket!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

5+1 szuper játék, amivel visszarepülhetsz a gyerekkorodba!

Egészségbiztosítás tippek – segítség a választásban

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram