Close
Ez a videó újraírja, amit a kémiáról gondoltunk

Ez a videó újraírja, amit a kémiáról gondoltunk

Játékos és könnyed, a jövő trendjeit alkotó változatos színekkel – nagyjából ilyen lett a BASF-cég felkérésére készült film.

A világ egyik legnagyobb vegyipari cége, a BASF bevonatokkal foglalkozó részlege felkérte a Foam Studiót az autóipari festékek következő éveit meghatározó kiadvány vizualizálására.

Az iparágon belül iránymutatónak számító dizájncsomagot, illetve a benne szereplő megállapításokat a Foam újraértelmezte, és egy eddig nem látott formanyelven újrafogalmazta a komplex társadalmi, technológiai és esztétikai trendeket. Az eredmény egy játékos, erősen hiperrealista, költői absztrakciókból álló videó.

Ez is érdekelhet:

színek | dizájn | video | kémia | BASF

FOLYTASD EZZEL

Három perc alatt bele lehet szeretni ebbe a fantasztikus ázsiai országba

Látványos videó bizonyítja, hogy Peru több, mint a Machu Picchu

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom