Close
Ez a videó újraírja, amit a kémiáról gondoltunk

Ez a videó újraírja, amit a kémiáról gondoltunk

Játékos és könnyed, a jövő trendjeit alkotó változatos színekkel – nagyjából ilyen lett a BASF-cég felkérésére készült film.

A világ egyik legnagyobb vegyipari cége, a BASF bevonatokkal foglalkozó részlege felkérte a Foam Studiót az autóipari festékek következő éveit meghatározó kiadvány vizualizálására.

Az iparágon belül iránymutatónak számító dizájncsomagot, illetve a benne szereplő megállapításokat a Foam újraértelmezte, és egy eddig nem látott formanyelven újrafogalmazta a komplex társadalmi, technológiai és esztétikai trendeket. Az eredmény egy játékos, erősen hiperrealista, költői absztrakciókból álló videó.

Ez is érdekelhet:

színek | design | BASF | dizájn | video

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram