Close
Mintha az erdőt kémlelő minyonok lennének ezek a játékos faházikók

Mintha az erdőt kémlelő minyonok lennének ezek a játékos faházikók

A faházikókban alapjáraton is van valamiféle játékosság, ám a Studio Precht legújabb dizájnja még képes fokozni.

Ez a kissé bohókás koncepció a faházakat gyártó Baumbau számára készült, és leginkább úgy néz ki, mintha egy periszkóp vagy a Minyonok című animációs film egyik szereplője leskelődne az erdőben.

A Bert névre keresztelt faház kör alakú modulokra épül, amelyekből különböző nagyságú és különböző alakú, csőszerű épületeket rakhatunk össze.

Tulajdonképpen csak a fantáziánk szabhat határt annak, hogyan is nézzen ki a gyermekkorunkban megálmodott faházikónk.

Kompakt miniotthonoktól kezdve egy komplett hotelig bármit összelegózhatunk az egyes építőelemekből.

A dizájnt megálmodó építész elmondása alapján arra gondolt tervezés közben, hogy egy gyerek vajon miként álmodna újra egy klasszikus faházat? Nem egy hagyományos épületet akartak tervezni, hanem valami teljesen egyedit és mókásat, mondván, ez a fajta játékosság hiányzik a modern építészetből.

Kívülről tehát bohókásan fest, belül azonban kifejezetten otthonos, egy hangulatos fészekre emlékeztető atmoszférát teremtenek a görbe falak, amelyek a hatalmas ablakokra vagy erkélyekre terelik a figyelmet. A tervek szerint az első modulok 2020 tavaszán készülhetnek el.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Studio Precht)

Ez is érdekelhet:

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom