Close
Ilyen Budapest legkülönlegesebb bemutatóterme, ami folyton más arcát mutatja

Ilyen Budapest legkülönlegesebb bemutatóterme, ami folyton más arcát mutatja

A Basic Collection Home egy ún. „multibrand concept store”, amire nehéz magyar megfelelőt találni.

A hely különlegességét leginkább az adja, ahogyan a Basic Collection szakértői válogatják és prezentálják a bútorokat – időről időre átalakítják és másként rendezik be a teret.

A Basic Collection a világ számos előkelő szállodájának, éttermének és irodájának tervezésében is közreműködött az elmúlt években.

Olyan skandináv és olasz gyártók prémium dizájnbútoraiból és kiegészítőiből válogat, mint a Miniforms, a Norr11, a Saba Italia, a BD Barcelona Design, az MDF Italia.

Aki ábrándozott már róla, milyen lenne egy olyan konyha vagy étkező, mint egy étteremben, egy olyan hálószoba, mint egy szálloda lakosztálya, netán egy olyan fürdőszoba, ami egy spa is lehetne, annak érdemes szétnéznie a showroomban.. Az új bemutatóteremben bárki számára elérhetővé válik a szakértők átfogó szemléletmódja és a gyártók bútorai.

(Fotók: Barbay Csaba)

dizájn | budapest | lakberendezés | skandináv | Basic Collection Home

FOLYTASD EZZEL

Jim Carrey harminc év után eladja elképesztő álomotthonát

Gigantikus higanycsepp-szobor előtt szelfiznek a New York-iak

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram