Close
A város, ahová elbújnánk a hőség elől

A város, ahová elbújnánk a hőség elől

A fjordok kapuja; Város a hét hegy közt – ilyen becenevekkel illetik Norvégia második legnagyobb városát.

Bergenről van szó, amelyhez egy helyi férfiú intézett digitális szerelmi vallomást: Jörgen Thomsen türelmesen kivárta a napsütést, a rossz időt, a havazást, az északi fényt és a Hold legszebb pillanatait is.

Persze ha már Norvégiáig mennénk, a világért sem hagynánk ki a természeti szépségeit, amivel nálunk kiérdemelte az Isten terepasztala becenevet:

timelapse | video | bergen | északi fény | norvégia

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram