Close
Ez a videó garantáltan meghozza a kedvet egy berlini kiránduláshoz

Ez a videó garantáltan meghozza a kedvet egy berlini kiránduláshoz

Mi történik, ha egy útifilmes a világ egyik legnyüzsgőbb városának, például Berlinnek a hangját és látványvilágát kombinálja? Egy olyan vidám, színes kisfilmet kapunk, amely csodálatosan bemutatja a város sokszínű kultúráját.

A The Sound of Berlin egy utazási videó, amely a város valódi, eredeti hangjait használja fel kezdve a piacok zaján át a söröspoharak csörömpöléséig.

Mindez olyan autentikus felvételen keresztül keresztül jelenik meg, ami bepillantást enged az átlagos berliniek életébe, hogy csupán egyetlen percbe sűrítse azokat az élményeket, amelyek ott várhatnak ránk.

 

FOLYTASD EZZEL
Kolumbia titokzatos tájai karnyújtásnyira kerülnek
Végül nem terjedt el a sci-fi írók körében népszerű vasút, de ebben a városban felszállhatunk rá
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom