Close
Ez a videó garantáltan meghozza a kedvet egy berlini kiránduláshoz

Ez a videó garantáltan meghozza a kedvet egy berlini kiránduláshoz

Mi történik, ha egy útifilmes a világ egyik legnyüzsgőbb városának, például Berlinnek a hangját és látványvilágát kombinálja? Egy olyan vidám, színes kisfilmet kapunk, amely csodálatosan bemutatja a város sokszínű kultúráját.

A The Sound of Berlin egy utazási videó, amely a város valódi, eredeti hangjait használja fel kezdve a piacok zaján át a söröspoharak csörömpöléséig.

Mindez olyan autentikus felvételen keresztül keresztül jelenik meg, ami bepillantást enged az átlagos berliniek életébe, hogy csupán egyetlen percbe sűrítse azokat az élményeket, amelyek ott várhatnak ránk.

 

Németország | útifilm | kisfilm | film | berlin

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram