Close
Kísérteties látványt nyújt az erdőtüzek fényében égő San Francisco

Kísérteties látványt nyújt az erdőtüzek fényében égő San Francisco

A Szárnyas fejvadász 2049 zenéjével aláfestve egészen pokoli a hangulata.

Egy ügyes rendező észrevette a hasonlóságot a Szárnyas fejvadász 2049 és a jelenlegi, San Franciscóban uralkodó állapotok között, és drónfelvételekre rákeverte a film zenéjét. Az összehatás röviden apokaliptikus lett…

Kaliforniában az elmúlt hetekben már több mint 2,5 millió hektárnyi területet pusztított el a tűzvész, egyszerre huszonnyolc helyen ég az erdő és a bozót, s a hét elején Dél-Kalifornia valamennyi, szám szerint nyolc nemzeti parkját lezárták a tűzvészek miatt.

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom