Close
Bob Dylan eladja skót kastélyát, mutatjuk, milyen lélegzetelállító

Bob Dylan eladja skót kastélyát, mutatjuk, milyen lélegzetelállító

Négymillió dollárért, vagyis megközelítőleg 1,3 milliárd forintért árulja a világhírű énekes-dalszerző a parádés skót hegyvidéki kastélyát, ami a Cairngorms Nemzeti Park területén található.

A The Times információi szerint Bob Dylan 2006-ban vásárolta a skót-felföldi kastélyát. Az Edward-korabeli komplexumot az elmúlt években szinte egyáltalán nem használták. A Covid előtti időszakban a világsztár és testvére minden évben néhány hetet a birtokon töltött, a pandémia óta azonban nem nagyon jártak ott.

A Cairngorm Nemzeti Parkban található ingatlan hatalmas, huszonnégy hektáros területen fekszik, buja erdőkkel körülvéve. A főépület 2000-ben teljes felújításon esett át, azóta pedig megújult a fűtőrendszer is.

A birtokon három, teljesen felújított vendégház is található.

A főépület műemléknek  számít, eredetiek a kandallók, a vakolatok és a fa padlózat is. Az előszoba mellett egy biliárdterem, egy társalgó és egy étkező található, de a földszinten kapott helyet még két konyha, egy iroda és egy nappali is.

Bob Dylan birtoka a béke szigete, a kastély parkja pedig minden képzeletet felülmúl mesés szökőkútjával és festői tavával. A lenyűgöző környezetben szabadidős tevékenységeknek is lehet hódolni, istálló és krikettpálya várja az új tulajdonosokat.

(Forrás: RobbReport, fotók: Knight Frank)

luxusingatlan | skót felföld | világsztár | eladó | énekes

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram