Close
Mi tehet kellemesebbé egy otthonülős csütörtök estét? Jó borok és jó történetek!

Mi tehet kellemesebbé egy otthonülős csütörtök estét? Jó borok és jó történetek!

A DiVino a #maradjotthon mozgalmat teljes mértékben támogatva egy olyan online kóstolósorozatot indított, ahol fiatal borászok mesélnek közérthetően saját és más borász társaik tételeiről.

A most csütörtöki live-hoz bármikor be lehet kapcsolódni, a borásztól pedig bármit lehet kérdezni.

Előző héten Miklós Csabitól kérdezhettünk, most pedig Hernyák Tomi jelentkezik be élőben a DiVino Facebook-oldalán. Nincs belépő, csak izgalmas történetek és jó borok – egy egészen új perspektívából.

A tételsor a következő lesz:

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

borász | élő | divino | kóstoló | bor

FOLYTASD EZZEL

Szabad szemmel is varázslatosan látványos csillagállás jön a hétvégén

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram