Close
Egy hely, egy őszinte borpillanat – Nyolc, személyes történetbe enged betekintést a Bortársaság

Egy hely, egy őszinte borpillanat – Nyolc, személyes történetbe enged betekintést a Bortársaság

Egyet most meg is mutatunk.

A 2020 év végén megjelent “Egy bor, egy történet” sorozat sikere után újabb nyolc szereplő mesél a bor és személyes történetük különleges kapcsolatáról, ezúttal videós formában.

“Neked, nekem, nekik, nekünk is van egy helyünk, mindenkinek van egy meghatározó helye, ami nélkül nem lenne az, aki – legyen az egy műterem, egy veranda, egy konyha, egy étterem pálmaháza, vagy egy dűlő. Szólhat ünneplésről, alkotásról, megnyugvásról, elcsendesedésről, a lényeg ugyanaz.

Ezeknek a helyeknek ereje van.

A sorozatban többek között neves borászok (Gilvesy Róbert, Márkvárt János és Sauska Krisztián), étterem-tulajdonosok (Zakar Kata, Kovács Kristóf), művészek (Oláh Anna és Kertész Attila), valamint a közéleti szcéna meghatározó alakjának (Mádai Vivien) történetét ismerhettük meg.

Az én helyem kampány április végén indult és május 11-én, azaz ma ér véget. Az utolsó vendég Sauska Krisztián története debütált a sorozat záróepizódjaként.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bortársaság (@bortarsasag) által megosztott bejegyzés

 

bortársaság | az én helyem | borász | történet | élmény

FOLYTASD EZZEL

Tízből tíz ember helytelenül főzi a rizst – Ez a helyes trükkje

Hét karácsonyi süteményt is készíthetsz egyetlen tésztából

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram