Close
Egy hely, egy őszinte borpillanat – Nyolc, személyes történetbe enged betekintést a Bortársaság

Egy hely, egy őszinte borpillanat – Nyolc, személyes történetbe enged betekintést a Bortársaság

Egyet most meg is mutatunk.

A 2020 év végén megjelent “Egy bor, egy történet” sorozat sikere után újabb nyolc szereplő mesél a bor és személyes történetük különleges kapcsolatáról, ezúttal videós formában.

“Neked, nekem, nekik, nekünk is van egy helyünk, mindenkinek van egy meghatározó helye, ami nélkül nem lenne az, aki – legyen az egy műterem, egy veranda, egy konyha, egy étterem pálmaháza, vagy egy dűlő. Szólhat ünneplésről, alkotásról, megnyugvásról, elcsendesedésről, a lényeg ugyanaz.

Ezeknek a helyeknek ereje van.

A sorozatban többek között neves borászok (Gilvesy Róbert, Márkvárt János és Sauska Krisztián), étterem-tulajdonosok (Zakar Kata, Kovács Kristóf), művészek (Oláh Anna és Kertész Attila), valamint a közéleti szcéna meghatározó alakjának (Mádai Vivien) történetét ismerhettük meg.

Az én helyem kampány április végén indult és május 11-én, azaz ma ér véget. Az utolsó vendég Sauska Krisztián története debütált a sorozat záróepizódjaként.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bortársaság (@bortarsasag) által megosztott bejegyzés

 

FOLYTASD EZZEL
Tíz ország, aminek egyedülálló kávékultúrája rabul ejt
Szereted a bort és a csokit? Ide kell utaznod ezen a nyáron!
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom