Close
Lehengerlően szép a panoráma az új börzsönyi kilátóból

Lehengerlően szép a panoráma az új börzsönyi kilátóból

Bámulat.

Megérkezett az első drónnal készített felvétel a Várhegyen épített kilátóról, Mayer Dömötör jóvoltából, aki már az október nyolcadikai hivatalos átadó másnapján felment két barátjával megnézni a legújabb börzsönyi kilátást. Dömötör civilben filmkészítéssel is foglalkozik, így adta magát, hogy betegye a hátizsákjába az egyik drónját, és ha már ott volt, körbe is repkedte a tizenkilenc méter magas, lucfenyőből és tölgyből épült kilátót. És milyen jól tette, fantasztikus a kilátás!

Fentről gyönyörű panoráma nyílik a Börzsönyre, a Pilis hegyvonulataira, a Naszályra és a Cserhát lankás vidékére. Tiszta időben pedig a Galya-tető és Kékestető csúcsai is kivehetőek, a torony tetejére egy meteorológiai állomást és egy webkamerát is telepítettek. Amint alkalmunk nyílik rá, biztosan megmásszuk!

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Turistamagazin, fotó: Nógrádi Attila) 

turizmus | kékestető | dömötör | kilátó | vimeo

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram