Close
Lehengerlően szép a panoráma az új börzsönyi kilátóból

Lehengerlően szép a panoráma az új börzsönyi kilátóból

Bámulat.

Megérkezett az első drónnal készített felvétel a Várhegyen épített kilátóról, Mayer Dömötör jóvoltából, aki már az október nyolcadikai hivatalos átadó másnapján felment két barátjával megnézni a legújabb börzsönyi kilátást. Dömötör civilben filmkészítéssel is foglalkozik, így adta magát, hogy betegye a hátizsákjába az egyik drónját, és ha már ott volt, körbe is repkedte a tizenkilenc méter magas, lucfenyőből és tölgyből épült kilátót. És milyen jól tette, fantasztikus a kilátás!

Fentről gyönyörű panoráma nyílik a Börzsönyre, a Pilis hegyvonulataira, a Naszályra és a Cserhát lankás vidékére. Tiszta időben pedig a Galya-tető és Kékestető csúcsai is kivehetőek, a torony tetejére egy meteorológiai állomást és egy webkamerát is telepítettek. Amint alkalmunk nyílik rá, biztosan megmásszuk!

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Turistamagazin, fotó: Nógrádi Attila) 

FOLYTASD EZZEL
Ennek az apró afrikai országnak saját síközpontja van
Ha olaszországi nászútra mennénk, csak így csinálnánk
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom