Close
Lehengerlően szép a panoráma az új börzsönyi kilátóból

Lehengerlően szép a panoráma az új börzsönyi kilátóból

Bámulat.

Megérkezett az első drónnal készített felvétel a Várhegyen épített kilátóról, Mayer Dömötör jóvoltából, aki már az október nyolcadikai hivatalos átadó másnapján felment két barátjával megnézni a legújabb börzsönyi kilátást. Dömötör civilben filmkészítéssel is foglalkozik, így adta magát, hogy betegye a hátizsákjába az egyik drónját, és ha már ott volt, körbe is repkedte a tizenkilenc méter magas, lucfenyőből és tölgyből épült kilátót. És milyen jól tette, fantasztikus a kilátás!

Fentről gyönyörű panoráma nyílik a Börzsönyre, a Pilis hegyvonulataira, a Naszályra és a Cserhát lankás vidékére. Tiszta időben pedig a Galya-tető és Kékestető csúcsai is kivehetőek, a torony tetejére egy meteorológiai állomást és egy webkamerát is telepítettek. Amint alkalmunk nyílik rá, biztosan megmásszuk!

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Turistamagazin, fotó: Nógrádi Attila) 

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom