Close
Új távlatok nyílnak a hazai indoor mászásban

Új távlatok nyílnak a hazai indoor mászásban

Gravity Boulder néven elképesztően dögös falmászótermet készítettek a Mammut I negyedik emeletén. Több mint 500 m² mászófelület, elképesztő színek, szauna.

Szombaton nyit a legnagyobb hazai mászóterem, a Gravity Boulder Budán – közölte a Mozgásvilág. A kétszintes terem alsó fele csak a mászóké, a teljes mászófelület 550 m², mindenféle dőlésszögű falakkal, köztük befelé dőlőkkel is.

A falat csehek építették, a szivacsokat olaszok szállították, fogásokból a legjobb márkákat válogatták össze.

Lesz egy 20 fogás/m² sűrűségű edzőfal, de a terem túlnyomó részét színboulderek foglalják majd el, ahol az azonos színek jelentik az útvonalat.

Ez utóbbiakból százharminc-száznegyven, különböző nehézségű utat építettek a nyitásra, a legnehezebbek 8a felettiek.

Az ínyencek kedvéért: lesz LED-vezérlésű moonboard, pegboard és campusboard is, de gyerekeknek is tartanak majd képességfejlesztő mászásokat.

Tehát a Gravity Boulder igazi közösségi tér lehet, elvégre szauna, bár, és eleve chillout céllal odatett babzsákok is gondoskodnak a megfáradt sportolók pihentetéséről.

Ez is érdekelhet:

szabadidő | Gravity Boulder | mammut | radar | falmászás

FOLYTASD EZZEL

Szabad szemmel is varázslatosan látványos csillagállás jön a hétvégén

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram