Close
Új távlatok nyílnak a hazai indoor mászásban

Új távlatok nyílnak a hazai indoor mászásban

Gravity Boulder néven elképesztően dögös falmászótermet készítettek a Mammut I negyedik emeletén. Több mint 500 m² mászófelület, elképesztő színek, szauna.

Szombaton nyit a legnagyobb hazai mászóterem, a Gravity Boulder Budán – közölte a Mozgásvilág. A kétszintes terem alsó fele csak a mászóké, a teljes mászófelület 550 m², mindenféle dőlésszögű falakkal, köztük befelé dőlőkkel is.

A falat csehek építették, a szivacsokat olaszok szállították, fogásokból a legjobb márkákat válogatták össze.

Lesz egy 20 fogás/m² sűrűségű edzőfal, de a terem túlnyomó részét színboulderek foglalják majd el, ahol az azonos színek jelentik az útvonalat.

Ez utóbbiakból százharminc-száznegyven, különböző nehézségű utat építettek a nyitásra, a legnehezebbek 8a felettiek.

Az ínyencek kedvéért: lesz LED-vezérlésű moonboard, pegboard és campusboard is, de gyerekeknek is tartanak majd képességfejlesztő mászásokat.

Tehát a Gravity Boulder igazi közösségi tér lehet, elvégre szauna, bár, és eleve chillout céllal odatett babzsákok is gondoskodnak a megfáradt sportolók pihentetéséről.

Ez is érdekelhet:

sport | mammut | Gravity Boulder | falmászás | radar

FOLYTASD EZZEL

Így ünnepelheted a nyitás évfordulóját a főváros egyik leglenyűgözőbb épületében

Hollandia mostantól három évig megszállja Budapestet

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom