Close
Bréking: megnyitja határait Amerika!

Bréking: megnyitja határait Amerika!

Már csak pár hét, és újra lehet utazni az Egyesült Államokba.

November első napjától kezdve ismét fogadja az Európai Unióból, illetve az Egyesült Királyságból érkező turistákat az USA, miután hétfőn bejelentették, hogy feloldják a tavaly év eleje óta érvényben lévő beutazási tilalmat.

A korlátozást még 2020 januárjában vezette be Donald Trump akkori elnök, először csak Kínára vonatkozóan, aztán a következő hónapokban más országokra is kiterjesztette.

Az új szabályozás értelmében novembertől azok utazhatnak be az Egyesült Államokba, akik mindkét oltást megkapták és azt hivatalosan igazolni is tudják, valamint rendelkeznek három napnál nem régebbi, negatív Covid-teszttel.

A jelenlegi rendelet értélmében csupán azok léphetnek be az USA területére, akik az elutazást megelőző két hétben az Európai Unió vagy az Egyesült Királyság területén tartózkodtak, ha amerikai állampolgárok vagy annak közvetlen családtagjai, rendelkeznek zöldkártyával, esetleg az elnöki rendeletek alóli mentességgel.

(Forrás: Reuters, CNN, fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Ilyen változatos programokkal vár idén is az osztrák tél
Ez a magával ragadó sziget tűnt fel a legutóbbi James Bond-filmben
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom