Close
Bringára cserélnéd a bérletedet?

Bringára cserélnéd a bérletedet?

Szerencsére egyre több ember szánja magát rá arra, hogy tömegközlekedésre jogosító bérletét lecserélje, vagy épp az autójának a kulcsát az előszobában felakasztva hagyja, és inkább bringával járjon munkába, intézze a kisebb bevásárlásokat, vagy végezze el napi teendőit.

Ez természetesen nem csak a bolygónk szempontjából bizonyul jó döntésnek, de magunknak is jót teszünk vele: rengeteg időt és bosszankodást spórolunk meg azzal, ha a kellemes tavaszi, nyári vagy őszi időben áttekerünk a városon, és élvezzük a napsütést, az arcunkba csapó szelet.

Hogy nőként a városban történő biciklizés biztosan jó élmény legyen, a KerékpárCity kerékpár webshop bringáit érdemes választani, amelyek olyan felépítéssel és alkatrészekkel rendelkeznek, hogy garantáltan nem fog meggyűlni velük a bajod sem a körúton, sem a ligetekben. Mutatjuk, hogy mire érdemes figyelni, amikor kerékpárt vásárolsz!

Váltó vagy nem váltó?

Elsőre talán furán hathat a kérdés, hiszen a jó öreg kempingbiciklik után alapfeltevés lett, hogy egy bringa rendelkezik váltókkal.

Mi azonban most mégis azt mondjuk, hogy ha nem kell emelkedőkön felhajtanod, hanem csak sík, városi terepen használod a biciklidet, akkor nem biztos, hogy szükség lesz erre az extrára. Ellenben ha már előre tudod, hogy fel kell majd tekerj dombokra, emelkedőkre, valamint naponta több, mint öt kilométert fogsz gurulni, akkor mindenképp válassz váltós biciklit, akár három-, akár hét-nyolc fokozatút is!

Ma már választhatsz lánc- vagy agyváltó közül is, utóbbinak nagy előnye, hogy nem csak menet közben lehet váltani, hanem akár pirosnál várakozva is.

De mekkora az ideális méret?

Ez szokta talán a legnagyobb fejtörést jelenteni, holott ez az egyik legsarkalatosabb pontja a bicikli kiválasztásának.

Alacsonyabb hölgyeknek a huszonhat colos kerékpár a javasolt, százhatvanöt centiméter fölött viszont már inkább a huszonnyolc colost válasszuk!

Fontos szempont, hogy milyen gyakran fogsz fel- és leszállni, valamint az is, hogy milyen ruhadarabokban fogsz tekerni, hiszen szoknya esetén jobb a minél alacsonyabban átléphető változat.

Mi egyéb jöhet még jól?

Nagy botorság lenne részünkről, ha nem tennénk említést azokról a fantasztikus kiegészítőkről, amelyek még stílusosabbá és még kényelmesebbé teszik a mindennapos kerékpárhasználatot.

A párnázott nyereg, a sárvédő, a kosár, a csomagtartó, a csengő és a megfelelő fények mind-mind arról gondoskodnak, hogy biztonságosan és kényelmesen tudd használni a kerékpárodat szerte a városban, legyen bármilyen is az időjárás, vagy kelljen cipelni bármit is.

Hódítsd meg a várost stílusosan!

Talán mondanunk sem kell, egy kényelmes és stílusos bringával te lehetsz a város legmenőbb kerékpáros hölgye, aki amellett, hogy minden nap tesz azért, hogy fitten tartsa magát, még a környezetet is óvja.

Valld csak be, neked is sokszor tátva marad a szád, amikor látsz egy trendi bringán kecsesen tekerő nőt! Miért ne lehetnél te is egyike ezeknek a hétköznapi hősöknek?

Szerezd be a megfelelő bringát, és irány a nagyváros!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Félcipő a stílusos férfinak – trendek 2023-ra

Szemészeti vizsgálat kisokos egy népszerű szemészettől

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram