Close
Ezt a videót látva rögtön elfelejtjük Sydney-t és társait, ha Ausztráliáról van szó

Ezt a videót látva rögtön elfelejtjük Sydney-t és társait, ha Ausztráliáról van szó

Elengedve picit a Sydney, Melbourne, Canberra triumvirátust, pillantsunk bele most Ausztrália egyébként harmadik legnagyobb városának életébe! Brisbane-nek nagyjából budapestnyi lakosa, no meg égbe nyúló felhőkarcolói, hatalmas parkjai, pálmafás strandjai, és igazi multikulturális feelingje van. Nehéz eldönteni, hogy napfelkeltekor, naplementekor vagy éjszaka a legszebb.

A hyper-lapse technikával készült videó alkotója bő egy hónapot töltött el a Föld másik végében, és főleg Brisbane belvárosának momentumait igyekezett megmutatni ebben a két és fél percben.

(Fotó: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Szibériában található a világ egyik legcsodásabb és legmisztikusabb tava
Ilyennek sem láttuk még soha Szocsit
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom