Close
Ezt a videót látva rögtön elfelejtjük Sydneyt és társait, ha Ausztráliáról van szó

Ezt a videót látva rögtön elfelejtjük Sydneyt és társait, ha Ausztráliáról van szó

Elengedve picit a Sydney, Melbourne, Canberra triumvirátust, pillantsunk bele most Ausztrália egyébként harmadik legnagyobb városának életébe! Brisbane-nek nagyjából budapestnyi lakosa, no meg égbe nyúló felhőkarcolói, hatalmas parkjai, pálmafás strandjai, és igazi multikulturális feelingje van. Nehéz eldönteni, hogy napfelkeltekor, naplementekor vagy éjszaka a legszebb.

A hyperlapse technikával készült videó alkotója bő egy hónapot töltött el a Föld másik végében, és főleg Brisbane belvárosának momentumait igyekezett megmutatni ebben a két és fél percben.

(Fotó: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom