Close
Ezt a videót látva rögtön elfelejtjük Sydney-t és társait, ha Ausztráliáról van szó

Ezt a videót látva rögtön elfelejtjük Sydney-t és társait, ha Ausztráliáról van szó

Elengedve picit a Sydney, Melbourne, Canberra triumvirátust, pillantsunk bele most Ausztrália egyébként harmadik legnagyobb városának életébe! Brisbane-nek nagyjából budapestnyi lakosa, no meg égbe nyúló felhőkarcolói, hatalmas parkjai, pálmafás strandjai, és igazi multikulturális feelingje van. Nehéz eldönteni, hogy napfelkeltekor, naplementekor vagy éjszaka a legszebb.

A hyper-lapse technikával készült videó alkotója bő egy hónapot töltött el a Föld másik végében, és főleg Brisbane belvárosának momentumait igyekezett megmutatni ebben a két és fél percben.

(Fotó: Unsplash)

timepalse | video | ausztrália | brisbane

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram