Close
Bruce Springsteen egy Jeeppel mutatja meg az USA közepét

Bruce Springsteen egy Jeeppel mutatja meg az USA közepét

Az Egyesült Államok kellős közepén egy kis kápolna áll, és Bruce Springsteen ezt keresi fel egy Jeeppel, hogy elmondjon valami nagyon fontosat.

Bruce Springsteen nem az a fickó, aki gyakran szerepel reklámokban, most mégis jó oka volt rá, hogy kivételt tett, és rábólintott a Jeep felkérésére. A Főnök mindig a szívén viselte az Egyesült Államok sorsát, és egy hónappal a választást követő viharos események után a megosztott nemzete minden honfitársát arra kéri, hogy találja meg a középutat.

A reklámban nincsenek vadonatúj modellek, Springsteen egy veterán Jeeppel keresi fel az Egyesült Államok pontos közepét,

a Kansas állambeli Lebanon közelében, ahol egy kis kápolna áll, és ezen a szimbolikus helyen mondja el az üzenetét. A hetvenegy éves Bruce Springsteen elkötelezettségét mutatja, hogy a kétperces szpot zenéjét is saját maga szerezte.

https://youtu.be/L2LJpicgA2E

A megjelenése után nem sokkal le is került az internetről a videó, Bruce Springsteent ugyanis ittas vezetéssel vádolták. A tárgyaláson kiderült, hogy alaptalanul, a zenész bedobott ugyan két tequilát egy parkban, amiért büntetést kapott, de a véralkoholszintje jóval a határérték alatt volt, mire a volán mögé ült – ezért a szpot újra elérhető.

Az idei Super Bowl szünetében vetített reklámok közül nem ez az egyetlen, ahol az autók csak érintőleges szerepet kapnak. A Jeepénél jóval könnyedebb hangvételű a General Motors videója, amelyben Will Ferrell produkálja magát.

amerikai egyesült államok | jeep | usa | bruce springsteen | reklámszpot

FOLYTASD EZZEL

Villámgyorsak – hat elektromos hajtású szupersportautó

Eredeti áruk töredékéért lehet szó szerint viharvert szuperjachtokhoz jutni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram