Close
Bruce Springsteen egy Jeeppel mutatja meg az USA közepét

Bruce Springsteen egy Jeeppel mutatja meg az USA közepét

Az Egyesült Államok kellős közepén egy kis kápolna áll, és Bruce Springsteen ezt keresi fel egy Jeeppel, hogy elmondjon valami nagyon fontosat.

Bruce Springsteen nem az a fickó, aki gyakran szerepel reklámokban, most mégis jó oka volt rá, hogy kivételt tett, és rábólintott a Jeep felkérésére. A Főnök mindig a szívén viselte az Egyesült Államok sorsát, és egy hónappal a választást követő viharos események után a megosztott nemzete minden honfitársát arra kéri, hogy találja meg a középutat.

A reklámban nincsenek vadonatúj modellek, Springsteen egy veterán Jeeppel keresi fel az Egyesült Államok pontos közepét,

a Kansas állambeli Lebanon közelében, ahol egy kis kápolna áll, és ezen a szimbolikus helyen mondja el az üzenetét. A hetvenegy éves Bruce Springsteen elkötelezettségét mutatja, hogy a kétperces szpot zenéjét is saját maga szerezte.

https://youtu.be/L2LJpicgA2E

A megjelenése után nem sokkal le is került az internetről a videó, Bruce Springsteent ugyanis ittas vezetéssel vádolták. A tárgyaláson kiderült, hogy alaptalanul, a zenész bedobott ugyan két tequilát egy parkban, amiért büntetést kapott, de a véralkoholszintje jóval a határérték alatt volt, mire a volán mögé ült – ezért a szpot újra elérhető.

Az idei Super Bowl szünetében vetített reklámok közül nem ez az egyetlen, ahol az autók csak érintőleges szerepet kapnak. A Jeepénél jóval könnyedebb hangvételű a General Motors videója, amelyben Will Ferrell produkálja magát.

jeep | egyesült államok | super bowl | reklámszpot | bruce springsteen

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Amikor megérint a prémium autózás érzése – a Pappas Auto három évtizede hazánk élvonalában

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram