Close
Megható kisfilmmel köszön le a nyolcvanéves Volkswagen bogár

Megható kisfilmmel köszön le a nyolcvanéves Volkswagen bogár

Mindenki kedvenc, gömbölyded kisautója, a Volkswagen bogár a globális autópiac egyik legnagyobb sikersztorija. Összesen 21,5 millió darab készült belőle, most viszont búcsúzik, és egy stílusos és megható videót is készítettek tiszteletére. 

Käfer, bug, beetle, bogár… mind egyre asszociálunk. A formabontó, 1938-ban útjára induló autó kultikus darabbá vált, megannyi filmben szerepelt, művészt ihletett meg, és családok, generációk kedvencévé vált. 2019-ben a modernizált Beetle is befejezte pályafutását, egy új korszak jön a Volkswagen életében, megújult minimalista logóval, még több SUV modellel, és nagyobb hatótávolságú, elérhetőbb árú elektromos autókkal. Akinek azonban van személyes kötődése, vagy csak nagyon szereti a formát, azok imádni fogják a megható animációt, ahol feltűnik Kevin Bacon, Andy Warhol, és mindezt stílszerűen a Let it be teszi még érzelmesebbé.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

vw bogár | bogárhátú | vw | video | volkswagen

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram