Close
Megható kisfilmmel köszön le a nyolcvanéves Volkswagen bogár

Megható kisfilmmel köszön le a nyolcvanéves Volkswagen bogár

Mindenki kedvenc, gömbölyded kisautója, a Volkswagen bogár a globális autópiac egyik legnagyobb sikersztorija. Összesen 21,5 millió darab készült belőle, most viszont búcsúzik, és egy stílusos és megható videót is készítettek tiszteletére. 

Käfer, bug, beetle, bogár… mind egyre asszociálunk. A formabontó, 1938-ban útjára induló autó kultikus darabbá vált, megannyi filmben szerepelt, művészt ihletett meg, és családok, generációk kedvencévé vált. 2019-ben a modernizált Beetle is befejezte pályafutását, egy új korszak jön a Volkswagen életében, megújult minimalista logóval, még több SUV modellel, és nagyobb hatótávolságú, elérhetőbb árú elektromos autókkal. Akinek azonban van személyes kötődése, vagy csak nagyon szereti a formát, azok imádni fogják a megható animációt, ahol feltűnik Kevin Bacon, Andy Warhol, és mindezt stílszerűen a Let it be teszi még érzelmesebbé.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Fejre állt New York, de nagyon jól áll neki
Thaiföld családias és falusias bája azonnal elvarázsol
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom