Close
Nagyon jól jött a vénasszonyok nyara a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérnek

Nagyon jól jött a vénasszonyok nyara a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérnek

Bár a nyár véget ért, a szeptember sem szegte kedvét az utazni vágyóknak, hogy repülőre üljenek.

Az ősz első hónapjában mért utasadatok is alátámasztják, hogy a szeptemberi kellemesen meleg napok kedvet csináltak egy-egy európai város meglátogatásához, és akár távolabbi úti célokra való repüléshez is – olvasható a Budapest Airport oldalán.

Szeptemberben 639 051 utas fordult meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, ami a tavalyi év azonos időszakához képest több mint 625 százalékos növekedést jelent.

Ha az idei eredményeket összehasonlítjuk a 2019-es rekordévvel, az látható, hogy az utasforgalom negyvenkét százaléka visszatért. Éves összehasonlításban, utasforgalom tekintetében az ősz első hónapja a második legerősebb hónap volt 2021-ben, az augusztusi 702 524 fős utasforgalom után.

Szeptemberben a legnépszerűbb célállomások top ötös listáján négy európai nagyvárost is találunk: London, Tel-Aviv, Amszterdam után Párizs és Frankfurt volt a legkedveltebb úti cél.

(Forrás: Bud.hu, fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Borzalmas a járványhelyzet Kárpátalján, a legszigorúbb besorolás jön a régióban
Magyarországon mostantól már nem elég két oltás a védettségi kártyához
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Káprázatosan szép magyar projekt mutatja meg, milyenek a jövő élhető otthonai!
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom