Close
Nagyon jól jött a vénasszonyok nyara a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérnek

Nagyon jól jött a vénasszonyok nyara a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérnek

Bár a nyár véget ért, a szeptember sem szegte kedvét az utazni vágyóknak, hogy repülőre üljenek.

Az ősz első hónapjában mért utasadatok is alátámasztják, hogy a szeptemberi kellemesen meleg napok kedvet csináltak egy-egy európai város meglátogatásához, és akár távolabbi úti célokra való repüléshez is – olvasható a Budapest Airport oldalán.

Szeptemberben 639 051 utas fordult meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, ami a tavalyi év azonos időszakához képest több mint 625 százalékos növekedést jelent.

Ha az idei eredményeket összehasonlítjuk a 2019-es rekordévvel, az látható, hogy az utasforgalom negyvenkét százaléka visszatért. Éves összehasonlításban, utasforgalom tekintetében az ősz első hónapja a második legerősebb hónap volt 2021-ben, az augusztusi 702 524 fős utasforgalom után.

Szeptemberben a legnépszerűbb célállomások top ötös listáján négy európai nagyvárost is találunk: London, Tel-Aviv, Amszterdam után Párizs és Frankfurt volt a legkedveltebb úti cél.

(Forrás: Bud.hu, fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
A nyaraláson is megpróbál elérni a főnököd? Ennél frappánsabb választ nem adhatsz neki
Az ötvenes évekből tér vissza Budapest útjaira ez a gyönyörű Ikarus
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom