Close
Megérkezett az év egyik legjobb balatoni híre is

Megérkezett az év egyik legjobb balatoni híre is

Magyarország két legfontosabb turisztikai célpontját az épülő Budapest–Balaton kerékpáros kapcsolat.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) pénteki Facebook-bejegyzésében kiemelték, hogy a fővárostól Balatonakarattyáig a bicikliút szinte minden szakaszán dolgoznak majd idén. Az új nyomvonalú pákozdi kerékpárút munkálataival – a biatorbágyi és székesfehérvári átkelések kivételével – várhatóan jövő nyárra mindenütt el is készülnek.

Budapesttől Etyekig – a biatorbágyi belterületet leszámítva – idén megépül a magyar tengerhez vezető kerékpárút első szakasza, melyet a következő szezonban várhatóan már használhatnak a közlekedők. Folyamatban van továbbá a fővárosi részek előkészítése is a Kamaraerdőtől a Dunáig. A 108 kilométeres összeköttetés az etyeki borvidék mellett

a Velencei-tavat és Székesfehérvárt is érinti majd.

AZ ITM tervei szerint 2030-ig 15 ezer kilométerre bővítenék a kiépített és kijelölt bicikliutak teljes hosszát Magyarországon.

Ez is érdekelhet:

{}

bicikli | magyarország | balaton | kerékpárút | budapest

FOLYTASD EZZEL

Vajon ki tudnak majd nyitni a francia sípályák?

Ez az utazók kedvenc légitársasága az idén

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom