Close
Megérkezett az év egyik legjobb balatoni híre is

Megérkezett az év egyik legjobb balatoni híre is

Magyarország két legfontosabb turisztikai célpontját az épülő Budapest–Balaton kerékpáros kapcsolat.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) pénteki Facebook-bejegyzésében kiemelték, hogy a fővárostól Balatonakarattyáig a bicikliút szinte minden szakaszán dolgoznak majd idén. Az új nyomvonalú pákozdi kerékpárút munkálataival – a biatorbágyi és székesfehérvári átkelések kivételével – várhatóan jövő nyárra mindenütt el is készülnek.

Budapesttől Etyekig – a biatorbágyi belterületet leszámítva – idén megépül a magyar tengerhez vezető kerékpárút első szakasza, melyet a következő szezonban várhatóan már használhatnak a közlekedők. Folyamatban van továbbá a fővárosi részek előkészítése is a Kamaraerdőtől a Dunáig. A 108 kilométeres összeköttetés az etyeki borvidék mellett

a Velencei-tavat és Székesfehérvárt is érinti majd.

AZ ITM tervei szerint 2030-ig 15 ezer kilométerre bővítenék a kiépített és kijelölt bicikliutak teljes hosszát Magyarországon.

Ez is érdekelhet:

{}

FOLYTASD EZZEL
Vállalkozók tiltakoznak az oltási igazolás ellen Montenegróban
Bréking: megnyitja határait Amerika!
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom