Close
Megint ilyennek szeretnénk látni Budapestet

Megint ilyennek szeretnénk látni Budapestet

Nagyjából egy éve tartanak a különböző lezárások és korlátozások, és csak remélhetjük, hogy mihamarabb visszakaphatjuk a régi életünket.

Épp ezért, hogy kicsit bizakodva tekintsünk a következő, tavaszváró heteink felé, felidéznénk Cameron Vincent egyik régi budapesti kiruccanását, az itt töltött napjaiból összeállított kisfilmet – amelyben normál esetben semmi extra nem volna. 2020 után azonban úgy vágyunk szinte minden ingerre, mint egy falat kenyérre.

Napsütésben ölelkező emberek, élettől teli kávézók, esti Duna-partozás,

zsúfolt utcák, egy világ, ahol a szociális távolságtartás fogalma mondhatni nem ismert, ahol legfeljebb anyu vagy egy szigorú élettárs rendelhet minket haza estére, ahol a maszk legfeljebb farsangi kellék, és még annak sem a legjobb. Annyira szabadnak és szinte szürreálisnak tűnik ez az egész. Reméljük, hamarosan ez a szinte már elfeledett világ újra a valóságunkká válik!

És ha már a napsütésnél tartunk:

budapest | kávézó | járvány | étterem

FOLYTASD EZZEL

Erre a tengerpartra vágynak most a legtöbben

Egekben a szállásárak Dohában, nagyon rosszul jár, aki nem foglalt időben szobát a foci vb idejére

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom