Close
Megint ilyennek szeretnénk látni Budapestet

Megint ilyennek szeretnénk látni Budapestet

Nagyjából egy éve tartanak a különböző lezárások és korlátozások, és csak remélhetjük, hogy mihamarabb visszakaphatjuk a régi életünket.

Épp ezért, hogy kicsit bizakodva tekintsünk a következő, tavaszváró heteink felé, felidéznénk Cameron Vincent egyik régi budapesti kiruccanását, az itt töltött napjaiból összeállított kisfilmet – amelyben normál esetben semmi extra nem volna. 2020 után azonban úgy vágyunk szinte minden ingerre, mint egy falat kenyérre.

Napsütésben ölelkező emberek, élettől teli kávézók, esti Duna-partozás,

zsúfolt utcák, egy világ, ahol a szociális távolságtartás fogalma mondhatni nem ismert, ahol legfeljebb anyu vagy egy szigorú élettárs rendelhet minket haza estére, ahol a maszk legfeljebb farsangi kellék, és még annak sem a legjobb. Annyira szabadnak és szinte szürreálisnak tűnik ez az egész. Reméljük, hamarosan ez a szinte már elfeledett világ újra a valóságunkká válik!

És ha már a napsütésnél tartunk:

FOLYTASD EZZEL
A hamarosan felbukkanó csodaszép szuperhold felé indít járatokat egy légitársaság
Ingyenes koronavírusteszttel várja a turistákat ez a közeli, lenyűgözően szép kis ország
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom