Close
Megint ilyennek szeretnénk látni Budapestet

Megint ilyennek szeretnénk látni Budapestet

Nagyjából egy éve tartanak a különböző lezárások és korlátozások, és csak remélhetjük azt, hogy mihamarabb visszakaphatjuk a régi életünket.

Épp ezért, hogy kicsit bizakodva tekintsünk a következő, tavaszváró heteink felé, felidéznénk Cameron Vincent egyik régi budapesti kiruccanását, az itt töltött napjaiból összeállított kisfilmet – amelyben normál esetben semmi extra nem volna. Azonban egy idei év után úgy vágyunk szinte minden ingerre, mint egy falat kenyérre.

Napsütésben ölelkező emberek, élettől teli kávézók, esti Duna-partozás,

zsúfolt utcák, egy világ, ahol a szociális távolságtartás fogalma mondhatni nem ismert, ahol legfeljebb anyu vagy egy szigorú élettárs rendelhet minket haza estére, ahol a maszk legfeljebb farsangi kellék, és még annak sem a legjobb. Annyira szabadnak és szinte szürreálisnak tűnik ez az egész. Reméljük, hamarosan ez a szinte már elfeledett világ újra a valóságunkká válik.

És ha már a napsütésnél tartunk:

FOLYTASD EZZEL
Rossz híreket kaptak az olaszok a húsvéttal kapcsolatban
Minden, amit az utazás jövőjét jelentő oltásútlevélről tudni kell
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom