Close
Lélegzetelállító flamencotánc mutatja be Budapestet úgy, ahogy még nem láthattad

Lélegzetelállító flamencotánc mutatja be Budapestet úgy, ahogy még nem láthattad

Pirók Zsófi felkérte Budapestet egy táncra, és Budapest igent mondott.

Tűzpiros ruhával és kendővel táncolja végig a kihalt fővárost Pirók Zsófia profi flamencotáncos, akit Alicia Carrasco flamenco-énekesnő fájdalmasan gyönyörű hangja kísér. Az alkotók így írnak a varázslatos projektről:

“A videó egyik célja felhívni a figyelmet a művészek jelenlegi helyzetére, hiszen rengetegen kényszerülnek most új utakat keresni, miközben tudjuk, a művészet adta lelki táplálék is oly elengedhetetlen teljes egészségünk megőrzéséhez.

A másik cél Budapest egy eddig még nem látott, új arcát bemutatni, amint egy igazi flamencotáncos kelti életre a szeretett város jól ismert részeit.”

Az alkotók vallják, hogy a művészet az az univerzális nyelv, mely hidat képez kultúrák, népek és lelkek között; ezt a videót elnézve semmi kétségünk nincs az állítást illetően, egész egyszerűen lélegzetelállító.

“Ez az autentikus varázslat lelkünk határtalan szabadságát hirdetve észrevétlenül táncolja be magát a szívünkbe”

– írják a Sevillában is dolgozó alkotók az összművészeti projektről, ami egyszerre drámai és ámulatba ejtő: imádjuk, hogy így láthatjuk Budapestet!

tánc | kendő | pirók zsófi | vörös | budapest

FOLYTASD EZZEL

Így csobbanhatsz idegenek medencéiben Amerikában

Ebben az egyszerű, de imádnivaló látványban már két éve nem volt részünk

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom