Az egyik legnagyobb étel-házhoz szállító applikáció kínálatát böngésztük át, hogy megtaláljuk a főváros legjobb leveseit. Mutatjuk, mire jutottunk!
Nudli Tésztakantin
A nemrég megnyitott Nudli elsősorban tésztaételei miatt vonzó, de ha igazán finom, a klasszikus menzát megidéző, ám sokkal, de sokkal jobb minőségű paradicsomlevest ennénk, tele valódi paradicsommal és jóval kevesebb cukorral, ennél keresve se találhatnánk jobbat!
Elysée Bistro
Ha azonban egészen egyedi paradicsomleves-ízkombinációkra vágyunk, feltétlenül kóstoljuk meg az Elysée tejszínes változatát, amelyet pesztós-ricottás mazzelune-nal és fenyőmaggal tesznek még különlegesebbé!
Pho To Go
Ember legyen a talpán, aki választani tud, a Pho To Go leveskínálatából.
A Bo Thai Lan mindenesetre különösen ígéretesen hangzik a pirított fokhagymás marhahátszínjének köszönhetően, de garantáltan beindítja az ízlelőbimbókat a Pho Vit Chien pho, amelynek központi eleme a sült kacsamell.
Pastrami
A Pastrami napi menüjében elképesztően változatos levesek találhatók meg, így aztán tényleg minden napra tudunk választani valami testet-lelket átmelegítő, tartalmas ételt.
A klasszikus magyaros zöldséglevesek és húslevesek mellett különlegesebb fogásokat is tesztelhetünk, így például borjúgombócos levest, vagy parajkrémlevest is megkóstolhatunk.
Két Szerecsen Bisztró és Kávéház
A Két Szerecsen online kínálatában a klasszikus Újházy tyúkhúsleves, és a marhagulyás mellett gluténmentes sütőtök krémleves is megtalálható, érdemes azonban a közösségi oldalon is követni őket, ott ugyanis heti ajánlatokat is közzétesznek.
Ezek között pedig olyan kuriózumokra bukkanhatunk, mint ez az isteni céklaleves.
Apacuka Kávéház Étterem Varieté
A tél minden ízét tökéletesen ötvözi az Apacuka tárkonyos, citromos malacragulevese, amelyet burgonyagombóccal tesznek még tartalmasabbá.
Érdemes azonban megkóstolni a gluténmentes édesburgonya krémlevesüket, amelyet a klasszikus pirított tökmag helyett füstölt kecskesajttal kínálnak.
Ez is érdekelhet:
(Fotók: az éttermek Facebook-oldalai)
budapest | házhoz szállítás | étel | wolt | leves | rendelés
Egy jó tervhez is kellhet több perspektíva
–
Sulciová Silvia interjú
Skót nyár a ködös budapesti belvárosban – Ilyen a 2023-as év whiskyje
Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!