Az egyik legnagyobb étel-házhoz szállító applikáció kínálatát böngésztük át, hogy megtaláljuk a főváros legjobb leveseit. Mutatjuk, mire jutottunk!
Nudli Tésztakantin
A nemrég megnyitott Nudli elsősorban tésztaételei miatt vonzó, de ha igazán finom, a klasszikus menzát megidéző, ám sokkal, de sokkal jobb minőségű paradicsomlevest ennénk, tele valódi paradicsommal és jóval kevesebb cukorral, ennél keresve se találhatnánk jobbat!
Elysée Bistro
Ha azonban egészen egyedi paradicsomleves-ízkombinációkra vágyunk, feltétlenül kóstoljuk meg az Elysée tejszínes változatát, amelyet pesztós-ricottás mazzelune-nal és fenyőmaggal tesznek még különlegesebbé!
Pho To Go
Ember legyen a talpán, aki választani tud, a Pho To Go leveskínálatából.
A Bo Thai Lan mindenesetre különösen ígéretesen hangzik a pirított fokhagymás marhahátszínjének köszönhetően, de garantáltan beindítja az ízlelőbimbókat a Pho Vit Chien pho, amelynek központi eleme a sült kacsamell.
Pastrami
A Pastrami napi menüjében elképesztően változatos levesek találhatók meg, így aztán tényleg minden napra tudunk választani valami testet-lelket átmelegítő, tartalmas ételt.
A klasszikus magyaros zöldséglevesek és húslevesek mellett különlegesebb fogásokat is tesztelhetünk, így például borjúgombócos levest, vagy parajkrémlevest is megkóstolhatunk.
Két Szerecsen Bisztró és Kávéház
A Két Szerecsen online kínálatában a klasszikus Újházy tyúkhúsleves, és a marhagulyás mellett gluténmentes sütőtök krémleves is megtalálható, érdemes azonban a közösségi oldalon is követni őket, ott ugyanis heti ajánlatokat is közzétesznek.
Ezek között pedig olyan kuriózumokra bukkanhatunk, mint ez az isteni céklaleves.
Apacuka Kávéház Étterem Varieté
A tél minden ízét tökéletesen ötvözi az Apacuka tárkonyos, citromos malacragulevese, amelyet burgonyagombóccal tesznek még tartalmasabbá.
Érdemes azonban megkóstolni a gluténmentes édesburgonya krémlevesüket, amelyet a klasszikus pirított tökmag helyett füstölt kecskesajttal kínálnak.
Ez is érdekelhet:
(Fotók: az éttermek Facebook-oldalai)
budapest | étel | rendelés | házhoz szállítás | woltIlyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja
Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!