Close
Hiába az adventi vásár horrorárai, Budapest az egyik legolcsóbb város ezen a télen

Hiába az adventi vásár horrorárai, Budapest az egyik legolcsóbb város ezen a télen

A DiscoverCars.com az autóbérlés, a látnivalókhoz kapcsolódó belépőjegyek árai és egyéb általános kiadások alapján rangsorolta Európa legolcsóbb úti céljait.

A magas infláció, a növekvő energiaárak és a megélhetési válság miatt egyre árérzékenyebbek a turisták. Számos módszer létezik arra, hogy kiderítsük, mennyire pénztárcabarát egy-egy úti cél. Ilyen például

a tömegközlekedés, az ételek és italok, a szállodai szobák ára és a turisztikai attrakciók belépőjegyei.

A DiscoverCars.com autókölcsönző új tanulmánya Európa legpénztárcabarátabb úti céljait rangsorolta a fenti szempontok alapján. Az eredményekből kiderül, hogy a legolcsóbb város idén télen Krakkó, majd Berlin, Tallinn és Budapest következik. A top 5 pénztárcabarát város közé befért még Prága is.

(Forrás: TimeOut, fotók: Getty)

advent | adventi vásár | budapest | karácsony | európai város

FOLYTASD EZZEL

Budapestet is érinti ez az Isztambulba tartó vonatos utazás

Új, váratlan trendet figyeltek meg a térképekkel kapcsolatban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram