Close
Hosszú szünet után indul újra ez a járat Budapestről

Hosszú szünet után indul újra ez a járat Budapestről

Új, nyári menetrendet vezetett be az Air Serbia, így hétfőtől hetente tizenhét járatot indít Belgrád és Budapest között.

A járat nyolc év szünet után indul újra, a légitársaság pedig emellett további húsz olyan úti cél felé indít gépeket, amely nem volt elérhető az előző évben. Az első budapesti gép már hétfőn reggel elindult és meg is érkezett a magyar fővárosba. Az igények fényében a továbbiakban akár még növekedhet is a járatszám.

A közlemény szerint a Belgrád-Budapest járat bevezetését követően

az utasok sokkal jobb összeköttetésekkel utazhatnak Magyarországról Spanyolországba, Olaszországba, Görögországba, Ciprusra, az Egyesült Államokba, de a nyugat-balkáni térség országaiba is.

Az Air Serbiának tavaly több mint 2,76 millió utasa volt, ami 73 százalékos növekedést jelentett a még a koronavírus-járvány miatti lezárásokkal küzdő 2021-es évhez képest. A vállalat 2022-ben három légikikötőjéből – Belgrádból, Nisből és Kraljevóból – összesen 31 420 járatot indított. Emellett tavaly tizenöt új úti céllal és hét új repülőgéppel bővült a szerb légitársaság kínálata.

A régió számos alulértékelt úti célt tartogat, ahová gazdaságos nyaralást szervezhetünk.

(Forrás: MTI, képek: Getty Images)

 

 

járat | budapest | Air Serbia | repülő | belgrád

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Ezen a napon ne induljunk útnak, teljesen leáll a közlekedés Németországban

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom