Close
Budapestes pólóban pózol a világ legstílusosabb idős házaspárja

Budapestes pólóban pózol a világ legstílusosabb idős házaspárja

Gondolkodtál már valaha azon, mi történik azokkal a ruhákkal, amelyekért soha, senki sem megy vissza a tisztítóba? Reef Chang ötlete volt, hogy tündéri idős nagyszüleit úgy fotózza, hogy javarészt a tisztítójukban hagyott holmikba öltözteti fel őket. Megszületett a sorozat, ahol az 1959 óta szerelemben élő házaspár egy Budapest feliratú pólót is visel. Elég menő és véletlen reklám!

Csang Vandzsi (83) és Hsu Soer (84) végtelenül természetesen mozogtak a kamerák előtt, arról nem is beszélve, hogy mindketten nagyon helyesek. A mosodában hagyott cuccok mellett néhány pár Converse Chuck Taylor dorkó is előkerült, ami különösen jól áll nekik.

A fotósorozat akkorát ment, hogy egy külön Instagram-profilt is kaptak, amit már több mint félmillióan követnek. Stílusosak, lazák és inspirálóak! Csak hab a tortán, hogy egy Budapest feliratú T-shirt is előkerült a képsorozathoz.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Wantshowasyoung)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom