Close
Budapestes pólóban pózol a világ legstílusosabb idős házaspárja

Budapestes pólóban pózol a világ legstílusosabb idős házaspárja

Gondolkodtál már valaha azon, mi történik azokkal a ruhákkal, amelyekért soha, senki sem megy vissza a tisztítóba? Reef Chang ötlete volt, hogy tündéri idős nagyszüleit úgy fotózza, hogy javarészt a tisztítójukban hagyott holmikba öltözteti fel őket. Megszületett a sorozat, ahol az 1959 óta szerelemben élő házaspár egy Budapest feliratú pólót is visel. Elég menő és véletlen reklám!

Csang Vandzsi (83) és Hsu Soer (84) végtelenül természetesen mozogtak a kamerák előtt, arról nem is beszélve, hogy mindketten nagyon helyesek. A mosodában hagyott cuccok mellett néhány pár Converse Chuck Taylor dorkó is előkerült, ami különösen jól áll nekik.

A fotósorozat akkorát ment, hogy egy külön Instagram-profilt is kaptak, amit már több mint félmillióan követnek. Stílusosak, lazák és inspirálóak! Csak hab a tortán, hogy egy Budapest feliratú T-shirt is előkerült a képsorozathoz.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Wantshowasyoung)

laundry | tajvan | fashion | stílus | streetstyle

FOLYTASD EZZEL

Letisztultság, kifinomultság, elegancia és időtlenség jelenik meg a Jean Paul Gaultier új kollekciójában

Februárban új koncepcióval érkezik a Budapest Central European Fashion Week

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram