Close
Budapestről ír a világ egyik legjobb utazási magazinja

Budapestről ír a világ egyik legjobb utazási magazinja

A Monocle májusi számában olvashatunk a fővárosról, és nekünk is közünk van hozzá.

Az angol Monocle magazin 80 ezer példányban jelenik meg világszerte, a főhadiszállásuk Londonban van, de vannak irodáik Tokióban, Hongkongban, Los Angelesben és a világ egyéb nagyvárosaiban is. Legújabb, májusi számuk középpontjában a dizájn áll, a magazin végén pedig olvashatunk egy összeállítást, amelyben New York, Santiago De Querétaro és Utrecht mellett Budapest izgalmas helyeit is ajánlják. A cikk megírásához főszerkesztőnket, Izing Róbertet kérték fel.

– “Mivel a Monocle utazási rovatának vezetője, Marie-Sophie Schwartzer alig négyszáz szót kért, elég nehéz volt kiválasztanom, mik kerüljenek be a listába – árulta el főszerkesztőnk. – Rá kellett jönnöm, hogy röviden írni sokkal nehezebb, mint hosszabban. Igyekeztem hosszabb szöveget leadni, hátha nem veszik észre, de résen voltak, és meghúzták. A viccet félretéve, nagyon örülök, hogy egy ilyen nagy presztízzsel bíró magazin foglalkozik a fővárosunkkal. Szerintem Budapest és az ország évről évre jobb hely lesz, megérdemli, hogy ne csak a politika miatt foglalkozzanak vele.”

És hogy mik is voltak ezek a helyek? Szállás kategóriában a Bródy House, kávézóként az Espresso Embassy, bárként a Black Swan, étteremként a Stand került a listába, de programokkal szerepel még benne a Ludwig múzeum és a Bartók Béla Boulvard is. Aki teheti, kapja kézbe a Monocle magazint, és ha már elmegy egy újságoshoz, akkor…

bauhaus | izing róbert | utazás | budapest | monocle

FOLYTASD EZZEL

Öt világvégi táj, amiről nehéz elhinni, hogy a valóságban is létezik

Hamarosan újra az eredeti, egzotikus útvonalán suhan az Orient Expressz

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom