Close
Budapestről ír a világ egyik legjobb utazási magazinja

Budapestről ír a világ egyik legjobb utazási magazinja

A Monocle májusi számában olvashatunk a fővárosról, és nekünk is közünk van hozzá.

Az angol Monocle magazin 80 ezer példányban jelenik meg világszerte, a főhadiszállásuk Londonban van, de vannak irodáik Tokióban, Hongkongban, Los Angelesben és a világ egyéb nagyvárosaiban is. Legújabb, májusi számuk középpontjában a dizájn áll, a magazin végén pedig olvashatunk egy összeállítást, amelyben New York, Santiago De Querétaro és Utrecht mellett Budapest izgalmas helyeit is ajánlják. A cikk megírásához főszerkesztőnket, Izing Róbertet kérték fel.

– “Mivel a Monocle utazási rovatának vezetője, Marie-Sophie Schwartzer alig négyszáz szót kért, elég nehéz volt kiválasztanom, mik kerüljenek be a listába – árulta el főszerkesztőnk. – Rá kellett jönnöm, hogy röviden írni sokkal nehezebb, mint hosszabban. Igyekeztem hosszabb szöveget leadni, hátha nem veszik észre, de résen voltak, és meghúzták. A viccet félretéve, nagyon örülök, hogy egy ilyen nagy presztízzsel bíró magazin foglalkozik a fővárosunkkal. Szerintem Budapest és az ország évről évre jobb hely lesz, megérdemli, hogy ne csak a politika miatt foglalkozzanak vele.”

És hogy mik is voltak ezek a helyek? Szállás kategóriában a Bródy House, kávézóként az Espresso Embassy, bárként a Black Swan, étteremként a Stand került a listába, de programokkal szerepel még benne a Ludwig múzeum és a Bartók Béla Boulvard is. Aki teheti, kapja kézbe a Monocle magazint, és ha már elmegy egy újságoshoz, akkor…

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom