Close
Olyan tiszta volt a levegő a Bükkben, hogy a Magas-Tátra is tisztán látszott

Olyan tiszta volt a levegő a Bükkben, hogy a Magas-Tátra is tisztán látszott

Lenyűgöző felvételeket készített egy fotós a regéci várból. Főszerepben a Magas- és az Alacsony-Tátra hófödte hegycsúcsai!

Az Időkép észlelője, Ángyán Krisztián hihetetlenül látványos és ritka fotókat készített néhány napja a Magas- és Alacsony-Tátráról, méghozzá a regéci várból. Mivel az átvonuló hidegfront mögött érkező szárazabb, hidegebb levegő jócskán megnövelte a látástávolságot, így Dobogókőről és Prédikálószékről is jól kivehetők voltak a 170-190 kilométerre elhelyezkedő havas hegycsúcsok.

Webkamerákon is jól látszott a távoli hegylánc.

(Forrás: Időkép)

regéci vár | fotó | magas-tátra | ángyán krisztián

FOLYTASD EZZEL

Egy távoli hely, amely a nap, a tenger és a karibi életérzés rajongóinak kedvence lehet

Új, váratlan trendet figyeltek meg a térképekkel kapcsolatban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram