Close
Ha nem tudod, milyen kanapé illik a nappaliba, akkor irány Köln!

Ha nem tudod, milyen kanapé illik a nappaliba, akkor irány Köln!

Minden év januárjában Kölnbe kell utaznunk a legfrissebb bútortrendekért, nincs ez másként idén sem.

Január 14-20. között rendezik az IMM Cologne-t, a nemzetközi bútorkiállítást és -vásárt. Ebben az évben kiemelt figyelmet kapnak a kortárs tervezők munkái, illetve a szervezők nem csupán a közeli, hanem a távoli jövőbe is bepillantást engednek – már ami a belsőépítészetet illeti.

A vásárra száznegyven országból ezerháromszáz kiállító érkezik, ám a középpontban a német ízlésvilágú termékek állnak a stílusteremtő és korszakos Bauhaus-irányzat centenáriumának tiszteletére. Megcsodálhatjuk például a korábbi Bauhaus-igazgató, a Roadsteren is bemutatott Mies van der Rohe által tervezett Barcelona széket, de bizonyára a brit David Chipperfield E15 névre hallgató moduláris munkaállomása is népszerű lesz.

(Fotók: IMM Cologne)

vásár | enteriőr | kiállítás | bútor | köln

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram