Close
Ha nem tudod, milyen kanapé illik a nappaliba, akkor irány Köln!

Ha nem tudod, milyen kanapé illik a nappaliba, akkor irány Köln!

Minden év januárjában Kölnbe kell utaznunk a legfrissebb bútortrendekért, nincs ez másként idén sem.

Január 14-20. között rendezik az IMM Cologne-t, a nemzetközi bútorkiállítást és -vásárt. Ebben az évben kiemelt figyelmet kapnak a kortárs tervezők munkái, illetve a szervezők nem csupán a közeli, hanem a távoli jövőbe is bepillantást engednek – már ami a belsőépítészetet illeti.

A vásárra száznegyven országból ezerháromszáz kiállító érkezik, ám a középpontban a német ízlésvilágú termékek állnak a stílusteremtő és korszakos Bauhaus-irányzat centenáriumának tiszteletére. Megcsodálhatjuk például a korábbi Bauhaus-igazgató, a Roadsteren is bemutatott Mies van der Rohe által tervezett Barcelona széket, de bizonyára a brit David Chipperfield E15 névre hallgató moduláris munkaállomása is népszerű lesz.

(Fotók: IMM Cologne)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom