Close
Ha nem tudod, milyen kanapé illik a nappaliba, akkor irány Köln!

Ha nem tudod, milyen kanapé illik a nappaliba, akkor irány Köln!

Minden év januárjában Kölnbe kell utaznunk a legfrissebb bútortrendekért, nincs ez másként idén sem.

Január 14-20. között rendezik az IMM Cologne-t, a nemzetközi bútorkiállítást és -vásárt. Ebben az évben kiemelt figyelmet kapnak a kortárs tervezők munkái, illetve a szervezők nem csupán a közeli, hanem a távoli jövőbe is bepillantást engednek – már ami a belsőépítészetet illeti.

A vásárra száznegyven országból ezerháromszáz kiállító érkezik, ám a középpontban a német ízlésvilágú termékek állnak a stílusteremtő és korszakos Bauhaus-irányzat centenáriumának tiszteletére. Megcsodálhatjuk például a korábbi Bauhaus-igazgató, a Roadsteren is bemutatott Mies van der Rohe által tervezett Barcelona széket, de bizonyára a brit David Chipperfield E15 névre hallgató moduláris munkaállomása is népszerű lesz.

(Fotók: IMM Cologne)

FOLYTASD EZZEL
Hat program, amiről nem maradhatsz le a javában zajló Liszt Ünnepen
Tíz ország konyhájába kóstolhatsz bele egy hétvégén Badacsonyban
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom