Close
Csak azért várjuk a telet, hogy szobát foglalhassunk ide

Csak azért várjuk a telet, hogy szobát foglalhassunk ide

Jó sokat kell még aludni a síszezon kezdetéig, de lassan talán el lehet gondolkodni a téli célpontokon. Ha azonban mégsem tervezünk ennyire előre, ám ebben a melegben jólesne valami hűsítőt nézegetni, itt van ez a minden ízében amerikai resort Teton Village-ből.

A Wyomingban rejtőző faluban mindössze 330-an laknak, tehát ideális választás lehet akár egy hosszabb téli álomra. A Jackson Hole Mountain Resort területén található Caldera House Alpine Clubban kizárólag tagságival rendelkezők foglalhatnak lakosztályt.

Az ötcsillagos szálloda kényelmét és egy magánlakás intimitását kínáló kis téli kuckóban négy hálószoba csábít pihenésre, plusz minden igényt kielégítően felszerelt konyhát is biztosítanak a vendégeknek.

Ha az időjárás engedélyt ad rá, privát erkélyen és hatalmas teraszon beszélhetjük meg az élet nagy dolgait.

Mivel gyakorlatilag pályaszállásról van szó, amint kilépünk az ajtón, már csatolhatjuk is fel a lécet, vagy indulhatunk egy kalandos kutyaszános túrára a közeli hegyekbe.

Az ingatlanhoz gyógyfürdő is tartozik, hogy az egész napos hidegben csúszkálás után kellemesen felolvadjunk, a vacsoráról pedig a klub modern olasz konyháját vezető séfje gondoskodik.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: calderahouse.com)

resort | téli sport | Caldera House | gyógyfürdő | síelés

FOLYTASD EZZEL

Gigantikus higanycsepp-szobor előtt szelfiznek a New York-iak

Eladóvá vált a világ egyik leghíresebb írójának pazar rezidenciája

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram