Close
Cápatámadás történt a magyarok egyik kedvelt nyaralóhelyén

Cápatámadás történt a magyarok egyik kedvelt nyaralóhelyén

A hatóságok lezárták a teljes partszakaszt, miután egy tigriscápa megtámadott egy embert Hurghada közelében.

Meghalt egy orosz férfi, miután egy cápa megtámadta a Vörös-tenger egyik népszerű üdülőhelyén, Hurghada közelében. A hatóságok válaszul lezárták a partvonal hetvennégy kilométeres szakaszát és bejelentették, hogy vasárnapig senki sem fürödhet azon a területen.

Úgy tudni, az elhunyt orosz férfi 1999-ben született és életvitelszerűen tartózkodott Egyiptomban, tehát nem turista volt.

Az interneten terjed egy videó, amely állítólag a cápatámadásról készült. Ezen a felvételen jól látható, ahogy a férfi körül keringő cápa az áldozatot többször is megtámadja és a víz alá húzza.

A cápatámadások ritkának számítanak a Vörös-tenger partvidékén. 2022-ben azonban két nő – egy osztrák és egy román – szintén a környéken veszítette életét hasonló körülmények között.

(Forrás: The Guardian, fotó: Getty)

Egyiptom | Hurghada | cápa | cápatámadás

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom