Close
Amikor egy kreatív magyar filmes szerelmi vallomást vág a Central Parkhoz

Amikor egy kreatív magyar filmes szerelmi vallomást vág a Central Parkhoz

Szeretjük a Hetedik sor közepe mozis, filmművészeti lapot, akik egy mennyei szerelmi vallomást publikáltak egy otthonmaradásra ítélt magyar vágótól. A negyed óránál is hosszabb remekmű témája pedig nem más, mint a mozi és a Central Park találkozása. Vagyis, összesen huszonnyolc filmet kevert össze, melyekben az a közös, hogy mindegyik tartalmaz jeleneteket a világ egyik legismertebb parkjából.

Mozibolondok és New York-bolondok vagyunk, ezért nem csoda, hogy felborzolta a kedélyeinket Burzsa “Bab” Gábor különleges videóklipje. A filmes mashupban elképesztő mennyiségű munka van. Olyan filmek kerültek bele, mint például a Léon, a profi, a Szép kis nap!, a Szellemirtók, az Álmomban már láttalak, a Vanília égbolt, a John Wick, a Hair, a Végzetes hazugságok, a Kramer kontra Kramer, a Borat, a Végzetes vonzerő, A halászkirály legendája, az Aranyoskám. 

Egyedülálló és nagyon szórakoztató.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

usa | filmművészet | burzsa gábor | new york city | filmek

FOLYTASD EZZEL

Fertőzéshullámot indított el az Oktoberfest

Megvan Európa idei legjobb úti célja

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram