Close
Nem mindennapi estélyt rendezett a világ legismertebb champagne-háza az Operaházban

Nem mindennapi estélyt rendezett a világ legismertebb champagne-háza az Operaházban

A Moët & Chandon az idei ünnepi szezonban Budapestre hozta el az “Effervescence” nemzetközi eseményét. A Magyar Állami Operaház lenyűgöző, frissen felújított épületében a világ legismertebb champagne-háza a hazai társasági élet prominens szereplőit és a Maison külföldi vendégeit látta vendégül és bemutatott egy újdonságot is.

A Moët & Chandon Effervescence sorozata immár második éve varázsolja el vendégeit a káprázatos fényjátékaival, és hozza el a kivételes champagne vacsorák hangulatát.

Sydney, New York, Tokió, Párizs és London után most Budapesten rendezték meg az Effervescence-t; a Maison zárt körű eseményén hazai és nemzetközi vendégekkel, véleményvezérekkel és a kelet-közép-európai régió Möet Society tagjaival ünnepelt.

A „Night at the Opera” témájú estnek a Magyar Állami Operaház adott otthont, ahol a vendégek bepillantást nyertek a kulisszák mögé is, hiszen a champagne-vacsorát az Operaház színpadán szolgálták fel.

 

– Az, hogy a világ húsz nagyvárosa után Budapesten rendezhettük meg az Effervescence eseményt, egyértelmű jele annak, hogy Magyarország felkerült a Moët&Chandon térképére – mondta Szegedi Nóra, a Moët Hennessy közép-európai brand menedzsere.

Az Effervescence estélyeinek közös pontja a Moët & Chandon Brut Impérial, a világ legszélesebb körben fogyasztott kedvence, amelynek gyümölcsössége és érettsége mindenkit magával ragad.

Az Effervescence budapesti estélyének másik különlegessége, hogy a fehér és rosé Grand Vintage 2015-ös évjáratát a közép-európai régióban először itt, Magyarországon mutatta be a Moët & Chandon.

Minden egyes Grand Vintage az egy adott évjárat egyedi, limitált házasítása, egy egyszer tapasztalható élmény.

 

 

(Fotók: Mudra László, Hirling Bálint, Moët & Chandon)

Möet & Chandon | Effervescence | estély | champagne | vacsora

FOLYTASD EZZEL

5500 méteren tart borkóstolót a világ első pincészet-légitársasága

Ezt a tíz italt nem szabad rendelni egy bárban a pultosok szerint

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram