Close
Így tud megjelenni egy táskán és egy cipőn Görögország esszenciája

Így tud megjelenni egy táskán és egy cipőn Görögország esszenciája

A Christian Louboutin divatház egy görög művésszel kollaborált új kapszulakollekciójának megalkotásakor. A látványos kiegészítőkben szabályosan életre kel Hellas.

Christian Louboutin a „Caba” sorozatának folytatásaként bemutatta legújabb kapszulakollekcióját, a Greekabát. A Konsztantin Kakaniasz művésszel megálmodott kollekció görög utazásra csábít, melyben

megjelenik Görögország szárazföldje és tengere is.

Előbbit földtónusú színekkel, jellegzetes motívumokkal és rajzokkal emelik ki, de

hangsúlyos szerepet kapnak benne a gyöngyök és a szatén is.

A kollekció másik felének középpontjában az Égei-tenger áll,

így például a cipők egy részén hűen köszön vissza a görög szigetekre jellemző fehér-kék színpárosítás.

A kapszulakollekcióból származó bevétel egy részével a „Together for Children” (TFC) görög non-profit egyesületet támogatják. A szervezet azon munkálkodik, hogy támogatást nyújtson a rászoruló gyermekeknek, fiatal felnőtteknek és családjaiknak. A pozitív gondolkodás, a kreativitás ösztönzése és önkifejezésük fejlesztése érdekében személyre szabott oktatási programokat is létrehoznak.

(Forrás: Haute Living, fotók: Christian Louboutin)

divat | christian louboutin | cipő | táska | kiegészítő

FOLYTASD EZZEL

Ezekre a márkákra egyszerűen nem hat a gazdasági válság

Így néznek ki a legnépszerűbb úti célok, ha Gucci táskaként öltenek testet

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom