Close
Így tud megjelenni egy táskán és egy cipőn Görögország esszenciája

Így tud megjelenni egy táskán és egy cipőn Görögország esszenciája

A Christian Louboutin divatház egy görög művésszel kollaborált új kapszulakollekciójának megalkotásakor. A látványos kiegészítőkben szabályosan életre kel Hellas.

Christian Louboutin a „Caba” sorozatának folytatásaként bemutatta legújabb kapszulakollekcióját, a Greekabát. A Konsztantin Kakaniasz művésszel megálmodott kollekció görög utazásra csábít, melyben

megjelenik Görögország szárazföldje és tengere is.

Előbbit földtónusú színekkel, jellegzetes motívumokkal és rajzokkal emelik ki, de

hangsúlyos szerepet kapnak benne a gyöngyök és a szatén is.

A kollekció másik felének középpontjában az Égei-tenger áll,

így például a cipők egy részén hűen köszön vissza a görög szigetekre jellemző fehér-kék színpárosítás.

A kapszulakollekcióból származó bevétel egy részével a „Together for Children” (TFC) görög non-profit egyesületet támogatják. A szervezet azon munkálkodik, hogy támogatást nyújtson a rászoruló gyermekeknek, fiatal felnőtteknek és családjaiknak. A pozitív gondolkodás, a kreativitás ösztönzése és önkifejezésük fejlesztése érdekében személyre szabott oktatási programokat is létrehoznak.

(Forrás: Haute Living, fotók: Christian Louboutin)

cipő | divat | christian louboutin | táska | kiegészítő

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

A Chanel hihetetlenül elegáns új kollekcióját Kristen Stewart ragyogja be

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom