Close
Itt az új legjobb barátod, ha szereted a finom koktélokat

A vágy titokzatos tárgya a Cointreau. Mondjuk, miért.

A Cointreau olyasmi, amit eddig csak haladó koktélkészítők tettek fel a polcaikra, de a Roadster legújabb podcastjában apró darabokra boncoljuk a sztereotípiákat, hogy a legjobb oldaláról mutassuk be ezt a narancsízű triple sec likőrt. Metzger László, a Roust márkanagykövete, Kárai Dávid gasztroblogger és Izing Róbert, a Roadster főszerkesztője alaposan kitárgyalják ennek a szerethető francia italnak a múltját, a jelenét és a jövőjét, közben többféle koktélt is megkóstolnak – mert ha van egy olyan mixered a stúdióban, mint Metzger László, bűn lenne nem kihasználni.

Tiki koktélok, Margarita, Botanist gin és José Curvo tequila, vagyis ebben az adásban is rengeteg minőségi itallal találkozhatsz!

Nyomj rá a lejátszás ikonra, és csin-csin!

FOLYTASD EZZEL
Ilyen lesz Budapest új nemzetközi kulturális fesztiválja, a Liszt Ünnep
Olyan energiák szabadulnak fel a színpadon, hogy mindenkinek kapnia kellene belőle
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom