Close
Ha ma teleportálhatnánk valahová, ez a Costa Rica-i villa lenne az úti célunk

Ha ma teleportálhatnánk valahová, ez a Costa Rica-i villa lenne az úti célunk

Dr. Strange képességét most nagyon földi okokkal használnánk.

Minden várostól távol, a természet ölén épült ez a fantasztikus, négyszáz négyzetméteres villa. Az izgalmas, háromszög alakú lapostetővel kialakított luxusrezidencia mindegyik hálószobája az óceánra néz, de a páratlan panorámát a teraszról és a medencéből is ugyanúgy csodálhatjuk.

A Saxe építészstúdió által tervezett háznál nem volt egyszerű a kivitelezés, ugyanis valóban mindentől távol helyezkedik el a telek; az építészek ezért előre megépítették az acélvázakat, és készen szállították az építési területre.

Az óriási ablakok és a szinte rikítófehér terek nagyon világossá és légiessé varázsolják a házat. Külön imádjuk a meglepő kültéri nappalit, ahová nemcsak a kanapét, hanem konkrétan a tévét is kivitték a házból.

Szóval, ha ma teleportálhatnánk egyet, akkor nem kérdés, hogy ide ugranánk a dimenziók közt.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Andreas Garcia Lachner)

terasz | építészet | óceán | rezidencia | dr strange

FOLYTASD EZZEL

Neogótikus toronyból lett elképesztő lakóépület az ikonikus Tribune Tower

Így néz ki Frank Sinatra egykori otthona

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram