Ha ma teleportálhatnánk valahová, ez a Costa Rica-i villa lenne az úti célunk

Dr. Strange képességét most nagyon földi okokkal használnánk.

Minden várostól távol, a természet ölén épült ez a fantasztikus, négyszáz négyzetméteres villa. Az izgalmas, háromszög alakú lapostetővel kialakított luxusrezidencia mindegyik hálószobája az óceánra néz, de a páratlan panorámát a teraszról és a medencéből is ugyanúgy csodálhatjuk.

A Saxe építészstúdió által tervezett háznál nem volt egyszerű a kivitelezés, ugyanis valóban mindentől távol helyezkedik el a telek; az építészek ezért előre megépítették az acélvázakat, és készen szállították az építési területre.

Az óriási ablakok és a szinte rikítófehér terek nagyon világossá és légiessé varázsolják a házat. Külön imádjuk a meglepő kültéri nappalit, ahová nemcsak a kanapét, hanem konkrétan a tévét is kivitték a házból.

Szóval, ha ma teleportálhatnánk egyet, akkor nem kérdés, hogy ide ugranánk a dimenziók közt.

Ez is érdekelhet:

Már csak a lépcsőjéért is beleszerettünk ebbe a brooklyni loftba

És mivel a lépcsőjén felül is bámulatos a lakás, ezért nemcsak szerelmesek vagyunk, de gondolatban vettünk is egy gyémántgyűrűt a New York-i otthonnak.

(Fotók: Andreas Garcia Lachner)

villa | terasz | építészet | luxus | rezidencia

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom