Close
Már csak a lépcsőjéért is beleszerettünk ebbe a brooklyni loftba

Már csak a lépcsőjéért is beleszerettünk ebbe a brooklyni loftba

És mivel a lépcsőjén felül is bámulatos a lakás, ezért nemcsak szerelmesek vagyunk, de gondolatban vettünk is egy gyémántgyűrűt a New York-i otthonnak.

A New York-i WORKac stúdió újította fel ezt a háromemeletes loftlakás Brooklyn szívében. A lakás kérdés nélkül legfeltűnőbb pontja a hófehér acéllépcső, amely egyrészt mágnesként vonzza oda a tekintetet, másrészt az alapvetően kissé sötét lakást nagyon kreatívan teszi világosabbá.

A Wyckoff streeti rezidencia kétszázharminchat négyzetméteres, és mindegyik emelete egy önálló világ. A belsőépítészek egyedi tapétákkal, kiugró statement-bútorokkal és meglepő mintákkal tették egyszerre eklektikussá és mégis koherensen összeállóvá a lakás tereit.

Az egész lakásból csak úgy árad a fiatalos és kreatív vibrálás: kifejezetten szeretjük, hogy a komoly, felnőttes megoldások mellett ott sompolyognak a humoros részletek, és könnyebbé, játékosabbá teszik a loftot – csak nézd meg a téglafal kortárs fekete kandallója után a méhecskés lépcsőfordulót, és megérted, mire gondolunk.

Nagyon élnék, nem is kérdés.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Bruce Damonte) 

kandalló | méh | építészet | téglafal | enteriőr

FOLYTASD EZZEL

Mangó és beton ennyire még nem állt jól egymásnak mint ebben az indiai házban

Ez a magánrepülő fényűzőbb, mint egy ötcsillagos szálloda

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom