Close
Már csak a lépcsőjéért is beleszerettünk ebbe a brooklyni loftba

Már csak a lépcsőjéért is beleszerettünk ebbe a brooklyni loftba

És mivel a lépcsőjén felül is bámulatos a lakás, ezért nemcsak szerelmesek vagyunk, de gondolatban vettünk is egy gyémántgyűrűt a New York-i otthonnak.

A New York-i WORKac stúdió újította fel ezt a háromemeletes loftlakás Brooklyn szívében. A lakás kérdés nélkül legfeltűnőbb pontja a hófehér acéllépcső, amely egyrészt mágnesként vonzza oda a tekintetet, másrészt az alapvetően kissé sötét lakást nagyon kreatívan teszi világosabbá.

A Wyckoff streeti rezidencia kétszázharminchat négyzetméteres, és mindegyik emelete egy önálló világ. A belsőépítészek egyedi tapétákkal, kiugró statement-bútorokkal és meglepő mintákkal tették egyszerre eklektikussá és mégis koherensen összeállóvá a lakás tereit.

Az egész lakásból csak úgy árad a fiatalos és kreatív vibrálás: kifejezetten szeretjük, hogy a komoly, felnőttes megoldások mellett ott sompolyognak a humoros részletek, és könnyebbé, játékosabbá teszik a loftot – csak nézd meg a téglafal kortárs fekete kandallója után a méhecskés lépcsőfordulót, és megérted, mire gondolunk.

Nagyon élnék, nem is kérdés.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Bruce Damonte) 

építészet | enteriőr | new york | acél | dizájn

FOLYTASD EZZEL

Bárki megszállhat abban a dubaji penthouse-ban, amiért még Beyoncé is rajong

Azonnal könnyű tavaszi napsütés jár át ettől a gyönyörű dizájnerháztól

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram