Már csak a lépcsőjéért is beleszerettünk ebbe a brooklyni loftba

És mivel a lépcsőjén felül is bámulatos a lakás, ezért nemcsak szerelmesek vagyunk, de gondolatban vettünk is egy gyémántgyűrűt a New York-i otthonnak.

A New York-i WORKac stúdió újította fel ezt a háromemeletes loftlakás Brooklyn szívében. A lakás kérdés nélkül legfeltűnőbb pontja a hófehér acéllépcső, amely egyrészt mágnesként vonzza oda a tekintetet, másrészt az alapvetően kissé sötét lakást nagyon kreatívan teszi világosabbá.

A Wyckoff streeti rezidencia kétszázharminchat négyzetméteres, és mindegyik emelete egy önálló világ. A belsőépítészek egyedi tapétákkal, kiugró statement-bútorokkal és meglepő mintákkal tették egyszerre eklektikussá és mégis koherensen összeállóvá a lakás tereit.

Az egész lakásból csak úgy árad a fiatalos és kreatív vibrálás: kifejezetten szeretjük, hogy a komoly, felnőttes megoldások mellett ott sompolyognak a humoros részletek, és könnyebbé, játékosabbá teszik a loftot – csak nézd meg a téglafal kortárs fekete kandallója után a méhecskés lépcsőfordulót, és megérted, mire gondolunk.

Nagyon élnék, nem is kérdés.

Ez is érdekelhet:

Meghitt merengésre csábít ez az ohiói víkendház

Nem nagy, de minden benne van, amitől azonnal leruccannánk ide hétvégenként.

(Fotók: Bruce Damonte) 

lépcső | fehér | acél | usa | kandalló

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom