Close
Elképesztő gyorsan terjed és furcsa tüneteket produkál az új szuperfertőző Covid-variáns

Elképesztő gyorsan terjed és furcsa tüneteket produkál az új szuperfertőző Covid-variáns

A brit lakosságot már felszólították, hogy ellenőrizzék magukon a furcsa tüneteket. Az új Covid-változat olyan gyorsan terjed, hogy hamarosan visszatérhet a maszkviselési kötelezettség is.

A koronavírus rendkívül fertőző, új változata gyors ütemben söpör végig a világon, miközben egészségügyi szakértők új tünetekre hívják fel a figyelmet és a maszkviselésre figyelmeztetnek.

Kötőhártya-gyulladást és általános rossz közérzetet okoz a koronavírus új variánsa, amelyet Arcturusnak neveztek. A briteknek az egészségügyi szakértők már azt javasolják,

viseljenek maszkot a tömegközlekedési eszközökön, hogy megvédjék magukat a rendkívül fertőző Covid-változattól.

Hamarosan az Egyesült Államok is bejelentést tesz majd az új koronavírus-változattal kapcsolatban, mivel ott is folyamatosan emelkedik az esetek száma, ma már a Covid-fertőzések 12-14 százalékáért ez felel. Sajtóértesülések szerint a variáns már harminchárom országban terjed rendkívül gyors ütemben.

(Forrás: Express.co.uk, fotó: Getty)

variáns | covid | világjárvány | fertőzés | koronavírus

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

A kiváló borok és világhírű steakek hazája is megnyitja kapuit a távmunkások előtt

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram