Close
Csak oltással várják az utasokat ezen az új dunai hajón

Csak oltással várják az utasokat ezen az új dunai hajón

Nincs oltás? Nincs út.

A Saga hajóvállalat bejelentette, hogy érkezik új hajójuk, a Spirit of Danube névre keresztelt, százkilencven fős folyami hajó, melynek állomásai többek között Budapestet, Bécset, Ruszét és Tulceát is érinteni fogják. A Saga tájékoztatása szerint a folyami hajó a Duna különböző szakaszain halad majd végig, és a leghíresebb városok mellett kevésbé ismert településeken is kiköt.

A Spirit of Danube 2022-ben indul majd el, és a Saga vállalat első folyami hajójához, a Spirit of the Rhine-hoz csatlakozik, amely viszont már idén májusban elindul első útjára.

Az első osztályú kialakítással és Michelin-csillagos séf által készített ételekkel érkező hajókat azonban csakis olyan vendégek vehetik majd igénybe, akiket beoltottak a koronavírus ellen.

Ez a szabályozás pedig nemcsak a Spirit of Danube-ra, hanem a Saga vállalat összes hajóútjára érvényes lesz a jövőben. A vállalat úgy fogalmaz,

„az ügyfelek akkor utaznak velük nyugodt szívvel, ha maguk biztosítva vannak az oltás által, és tudják, hogy az összes többi utas is be van oltva”.

A Saga nem az első hajótársaság, amely oltásra kötelezi utasait, de oltásügyben kérdés nélkül a Vatikán ment a legmesszebb, ahol mindenki számára kötelezővé tették a vírus elleni védőoltást.

Mit gondolsz a turisztikai utakat érintő oltási kötelezettségről?

(Forrás: Turizmus.com

FOLYTASD EZZEL
Rossz híreket kaptak az olaszok a húsvéttal kapcsolatban
Minden, amit az utazás jövőjét jelentő oltásútlevélről tudni kell
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom