Close
Csak oltással várják az utasokat ezen az új dunai hajón

Csak oltással várják az utasokat ezen az új dunai hajón

Nincs oltás? Nincs út.

A Saga hajóvállalat bejelentette, hogy érkezik új hajójuk, a Spirit of Danube névre keresztelt, százkilencven fős folyami hajó, melynek állomásai többek között Budapestet, Bécset, Ruszét és Tulceát is érinteni fogják. A Saga tájékoztatása szerint a folyami hajó a Duna különböző szakaszain halad majd végig, és a leghíresebb városok mellett kevésbé ismert településeken is kiköt.

A Spirit of Danube 2022-ben indul majd el, és a Saga vállalat első folyami hajójához, a Spirit of the Rhine-hoz csatlakozik, amely viszont már idén májusban elindul első útjára.

Az első osztályú kialakítással és Michelin-csillagos séf által készített ételekkel érkező hajókat azonban csakis olyan vendégek vehetik majd igénybe, akiket beoltottak a koronavírus ellen.

Ez a szabályozás pedig nemcsak a Spirit of Danube-ra, hanem a Saga vállalat összes hajóútjára érvényes lesz a jövőben. A vállalat úgy fogalmaz,

„az ügyfelek akkor utaznak velük nyugodt szívvel, ha maguk biztosítva vannak az oltás által, és tudják, hogy az összes többi utas is be van oltva”.

A Saga nem az első hajótársaság, amely oltásra kötelezi utasait, de oltásügyben kérdés nélkül a Vatikán ment a legmesszebb, ahol mindenki számára kötelezővé tették a vírus elleni védőoltást.

Mit gondolsz a turisztikai utakat érintő oltási kötelezettségről?

(Forrás: Turizmus.com

FOLYTASD EZZEL
Vége a negyedik hullámnak? A járványügyi intézkedések enyhítéséről döntöttek ma Romániában
Jó hírek érkeztek! Ekkor nyithatnak a sípályák és a szállodák Szlovákiában
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Négy különleges whisky a whiskykészítés bölcsőjéből, a hűvös Skóciából...
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom