Close
Csak vizen lehet megközelíteni ezt a gyönyörű kanadai csónakházat

Csak vizen lehet megközelíteni ezt a gyönyörű kanadai csónakházat

Instant belezúgás. A tóba is, a házba is.

Hajókon szállították a Kawagama-tavon ehhez a házhoz az összes építőanyagot a torontói Building Arts építészstúdió építészei. A tó úgy háromórányira fekszik Torontótól, a házat pedig még Torontóban építették meg, majd utána szállították át a részeit és építették fel a csónakházat a szigeten.

A házban fa, acél és üveg csodás játéka csábít, az erdei és tóparti környezet pedig egészen idilli és tökéletes az intim, off-grid elvonulásra. Mindezt két emeleten élvezhetjük, gyönyörű belsőépítészeti megoldásokkal, a duglászfenyő melegségével, az acél vagányságával, az üveg horizonttágító csodájával.

Nekünk ez a csónakház nagyon simán nem csak nyaraló; életre szóló párkapcsolatban élnénk vele.

(Fotók: David Whittaker) 

nagy sztori | építészet | ontario | kanada | ház

FOLYTASD EZZEL

Az idegenforgalom Oscar-díját nyerte el a Magyar Zene Háza

Nemzetközi dizájnmagazin szeretett bele az ikonikus budapesti épületbe

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram