Close
Csodaszép és környezettudatos budapesti notesszel indítsuk be az évet

Csodaszép és környezettudatos budapesti notesszel indítsuk be az évet

Bemutatjuk a Hello Budapest notess névre hallgató gyönyörű, környezettudatos és dizájnérzékeny jegyzetfüzetét, ami végigkísér egész 2020-on. Hogy már régen januárt tapossuk? Semmi baj, egy bullet journalt bármikor el lehet kezdeni. 

Aki egyszer ráérzett már a bullet journal dologra, és a füzetke, illetve a személyre szabására fordított idő segíti a mindennapokban, a jövő tervezésében, a célok elérésében, azt már nem kell bujtogatni. Aki viszont mai napig az előre készített és rendszerezett jegyzetfüzetekben hisz, azt egy gyakorlott BuJo-használó hamar megtérítheti.

Annál is inkább, mert egyre szebb noteszeket gyártanak és legtöbbjük a személyes utat erősíti. Ilyen a Hello Budapest notess nevű darabja is, ami kétféle dizájnnal kapható: Budapest és Koppenhága tematikáját követve.

Egy ideális méretű, tökéletesen kézbe simuló füzetkéről van szó, mely se nem túl nagy, de nem is kicsi, nem túl vaskos, de vékonynak sem mondható.

A személyre szabható, összesen százhatvannégy oldal között huszonegy egyedi grafikával rendelkező, pazarul kivitelezett, építészethangsúlyos oldalt találunk.

És maga a papír… nos, erről is érdemes beszélni: a borító és a dizájnoldalak újrahasznosított papírból készülnek, a jegyzetoldalak az úgynevezett Munken Pure prémium, mázolatlan svéd papírból. Élmény a simítása, az illata is.

Kedves extrák a hozzáadott kis zsebek, amelyekbe utazás alatt gyűjtött emlékeket vagy fontos blokkokat is gyűjthetünk. Trendkövető színekben gyártják a notesst, és tényleg szuper érzés kézbe venni.

Odabent olyan nevezetességeket találunk, mint a Bazilika, a Széchenyi Fürdő, a főváros hídjai, az Operaház, a Parlament és a Margitsziget.

A koppenhágai nyomatban megjelenik az 8 House, a “biciklis kígyó”, a Maersk-torony, a Tietgen kampusz is. Csupa gyönyörű dán vonalvezetés és életérzés. Sőt, egyedi kivitelezéssel is foglalkoznak, cégeknek, márkáknak gyártanak saját füzeteket.

A notess bullet journal megvásárolható online, és az itt felsorolt dizájnboltokban.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Hello Budapest Behance)

FOLYTASD EZZEL
Meredeken néz le az óceánra ez a szuperstílusos Airbnb-kabin
Mától megnyílt a Néprajzi Múzeum a Városligetben, és már díjat is kapott!
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom