Close
Valószínűleg minden idők fesztiválja indul ma Los Angelesben

Valószínűleg minden idők fesztiválja indul ma Los Angelesben

Csak annyit mondanánk, hogy a fesztiváligazgató David Lynch.

David Lynch neve garanciapecsét, ha valami eredetit, frissítőt és olyasmit szeretnénk, ami nem csak a felszínt karcolgatja. Az ő nevéhez fűződik a Twin Peaks három évada, a Mulholland Drive, és még egy sor klasszikus film, zenél, ír, nyitott egy night clubot Párizsban, elmélyült a transzcendentális meditációban, és öve minden idők egyik legimpozánsabb frizurája.

Az igazgatósága alatt létrehozott Festival of Disruption Los Angeles egyik, ha nem legkultikusabb szállodájában, az Ace Hotelben kerül megrendezésre – vagyis nagyon úgy fest, hogy odafigyeltek arra, hogy ezen esemény kielégítse a kultsznobok minden kiéletlen vágyát.

Ace Hotel, Los Angeles. Természetesen szobát is kivehetünk, ha nem szeretnénk messzire menni a fesztiválhelyszíntől

Az egyik legérdekesebb program a Wu Tang Clan atyjának projektje: RZA új zenét írt minden idők legautentikusabb kungfu klasszikusához, a 36th Chamber of Shaolin című hongkongi klasszikushoz. Ez már bőven elég lenne egy kétnapos fesztivál mennybemeneteléhez, de itt nem álltak meg. Lesznek előadások, filmvetítések (például Wild at Heart), egy kiállítás a cipőfétisről David Lynch és a cipőmogul Christian Laboutin együttműködésében, beszélgetések (például Francis Ford Coppolával, A Keresztapa rendezőjével).

A fesztivál bevételeit jótékony célokra fordítják, konkrétan Lynch transzcendentális meditációs alapítványa fogja felhasználni mentálisan sérült személyek kezelésére.
Aki olyan szerencsés, hogy éppen Los Angelesben van a hétvégén, annak mindenképpen érdemes lesz benéznie erre a fesztiválra.

Ez is érdekelhet:

francis ford coppola | david lynch | festival of distruption | fesztivál

FOLYTASD EZZEL

Nem csak az utazásra és az éttermekre éheztünk ki a covid alatt: történelmi rekorddal zárt a világ legnagyobb művészeti fesztiválja

A pandémia óta először rendezik meg a magyarok egyik legkedveltebb karácsonyi vásárát

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram