Close
Két éjszakára, félmilliárd forintért bárki kibérelheti ezt a luxusszállodát

Két éjszakára, félmilliárd forintért bárki kibérelheti ezt a luxusszállodát

1896-ban épült a legendás ötcsillagos holland szálloda, a De L’Europe Amsterdam, amelynek százhat szobáját nagyságrendileg ötszáztizenhét millió forintért bárki kibérelheti. A hotel fennállásának százhuszonötödik évfordulójára így valaki akár kétszáztizenkét barátját is meghívhatja egy exkluzív partira.

A két éjszakás, egyedülálló csomag a szálloda személyzete által összeállított programokat is tartalmazza, amikben hihetetlen partik és exkluzív szolgáltatások kaptak helyet.

Aki kifizeti ezt a hihetetlenül magas összeget, részt vehet a pazar Garden of Eden bulin és a legfantasztikusabb gasztronómiai utazásokban lehet része a hotel két Michelin-csillagos éttermében, a Flore-ban. Természetesen a vendégek szabadon használhatják a szálloda Le Spa by Skins Institute wellness-központját is, ahol

a bulik után kipihenhetik magukat.

Itt azonban még mindig nincs vége az exkluzív ajánlatoknak. A De L’Europe Amsterdam rövid távú bérlője a Salle Privée segítségével megalkothatja saját személyes illatát, megkapja a neves holland ékszerész, Bibi van der Velden egyedi, tizennyolc karátos arany és ezüst tulipángyűrűjét, továbbá

személyes stylingon vehet részt a Vogue egykori életmódigazgatójával, Valerie van der Werff-fel.

Emellett ajándékba kap egy gyűjtői kiadású Ferrari-könyvet, egy couture szettet az RVDK-tól, egy üveg negyven éves skót whisky-t Bowmore-tól, továbbá tagjává válhat a Harper’s Bazaar Business Club-nak és gazdagabb lehet a Ravestijn Galéria egyik műalkotásával.

Az exkluzív De L’Europe Amsterdam ajánlat 2023. június 30-ig érhető el.

(Forrás: Bosshunting, fotók: De L’Europe Amsterdam)

bérelhető | exkluzív | ajánlat | szálloda | hotel

FOLYTASD EZZEL

Zene, művészet és hihetetlen ételek várnak Madridban

Februártól egy gonddal kevesebbjük lesz a Spanyolországba utazóknak

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram