Close
Nem lehet megugrani azt a hedonizmust, ami csütörtökönként a Barrióban zajlik

Nem lehet megugrani azt a hedonizmust, ami csütörtökönként a Barrióban zajlik

A hidegúti étterem olyan aperitivót indított be, hogy arra a mediterrán országokban is csettintenének.

Ezentúl csütörtök délutánonként champagne aperitívóval indíthatjuk a hétvégét a Barrio Kiskertben. A spanyol és dél-amerikai alapokra építkező budai étterem italválasztéka is figyelemre méltó, és a pezsgőimádók ezúttal igazi nagyágyúval, az egyik legrégibb champagne-ház kínálatával ismerkedhetnek. Az 1760-ban alapított Delamotte mottója:

„Vive et me ama”, vagyis „élj és szeress engem!”

Erre minden esélyünk megvan, hiszen négyféle tételük – Delamotte Brut, Brut Magnum, Rosé és Blanc de Blancs – kóstolható az aperitívók alkalmával. A Brut pohárral is kérhető csütörtökönként, de egyéb jóféle buborékok, cavák és minden más is rendelhető a Barrio itallapjáról.

Az ételajánlatok között megtalálható a Krystal No.2 osztriga nyersen és rántva, kézzel szelt Iberico sonka, Provoleta sajt serpenyőben sütve, sült padron paprika, olíva válogatás, empanadas, tortilla de papas – argentin sajtos krumplilepény, baszk sült kolbász, gambas pil pil, baszk sajtválogatás, és sok más finomság is.

Az aperitivo helyszíne az étterem kisebbik kertrésze, ahol fesztelen hangulatban, mégis stílusosan lazíthatunk csütörtök délutántól zárásig a nyári szezonban.

Érdemes tehát becsatolni a biztonsági öveket, mert a hangulat a kiskertben valami megmagyarázhatatlan oknál fogva egészen szédítő, itt indítani a kispénteket egy fergeteges, aperitivón is túlmutató hedonista ünneplésbe fordulhat!

aperitivo | delamotte | hidegkút | barrio

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram