Close
Ezekért az installációkért megéri átszelni a kaliforniai sivatagot

Ezekért az installációkért megéri átszelni a kaliforniai sivatagot

Nem először veszi be a sivatagot a Desert X kiállítás, és ezúttal is nagyot szól.

A 2017-ben debütált biennálén nagyrészt helyspecifikus óriásplakátokat, hirdetőtáblákat láthatunk a Coachella-völgyben. Ebben az évben tizennyolc művész, köztük Sterling Ruby, Eric N. Mack, John Gerrard és Cara Romero alkotásaiba futhatunk bele.

Arra viszont fel kell készülnünk, hogy nem egy helyen találjuk ezeket a stratégiai elgondolással a helyükre került műveket, mert a Desert X nem egy hagyományos értelemben vett tárlat. A hatalmas völgyben ötvenöt mérföldenként csodálhatunk meg egy-egy alkotást, hármat mindjárt az amerikai–mexikói határ túloldalán – egészen április 21-ig.

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom