Close
Ezekért az installációkért megéri átszelni a kaliforniai sivatagot

Ezekért az installációkért megéri átszelni a kaliforniai sivatagot

Nem először veszi be a sivatagot a Desert X kiállítás, és ezúttal is nagyot szól.

A 2017-ben debütált biennálén nagyrészt helyspecifikus óriásplakátokat, hirdetőtáblákat láthatunk a Coachella-völgyben. Ebben az évben tizennyolc művész, köztük Sterling Ruby, Eric N. Mack, John Gerrard és Cara Romero alkotásaiba futhatunk bele.

Arra viszont fel kell készülnünk, hogy nem egy helyen találjuk ezeket a stratégiai elgondolással a helyükre került műveket, mert a Desert X nem egy hagyományos értelemben vett tárlat. A hatalmas völgyben ötvenöt mérföldenként csodálhatunk meg egy-egy alkotást, hármat mindjárt az amerikai–mexikói határ túloldalán – egészen április 21-ig.

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom