Close
Ezért a Designer Outlet Parndorf a legjobb hely, ahová minden divatimádónak kötelező elmennie

Ezért a Designer Outlet Parndorf a legjobb hely, ahová minden divatimádónak kötelező elmennie

Negyed évszázad, rengeteg tapasztalat és még több elégedett vásárló. 25. születésnapját ünnepli a Designer Outlet Parndorf, a hely, ami megannyi prémium- és luxuskategóriájú márkát hozott annyira testközelbe, hogy ha Magyarország wi-fi lenne, az osztrák Parndorfban még négyes erősséggel lehetne fogni. Mondjuk, miért érdemes tervezetten vagy akár csak teljesen random is beugrani ebbe az önálló faluként létező komplexumba.

Összesen nyolc országban huszonöt designer outletet üzemeltet a McArthurGlen, mely név egész Európában egyet jelent a válogatott prémium kategóriás márkák kényelmes és elérhető áron kínált válogatásával. Kíváncsi és nyitott trendszetterektől egészen az egy-egy brandhez hűségesen ragaszkodó vásárlókig választják biztonsággal és örömmel évről-évre a McArthurGlen Designer Outleteket.

Parndorf 2021-ben és 2022-ben is kiemelkedő értékeléseket, csupa örömteli visszajelzést kapott a TripAdvisor felületén, ezzel pedig megkapta a Travellers’ Choice Awards elismerést is.

Pedig rengeteg embernek kell megfelelni: volt olyan kereskedelmi év, amikor 6,1 millió ember vásárolt és töltötte szabadidejét a Designer Outlet Parndorfban.

Az outlet nem csupán a fashioniszták igényeit elégíti ki maradéktalanul: a minőségi italokkal csalogató kávézókban, friss finomságokat kínáló éttermekben és streetfood placcon pihenhetünk meg nézelődés és próbálgatás közben, valamint külön a gyermekeknek (vagy épp a párjukra várakozó férfiaknak) is sokszínű kikapcsolódási lehetőségekkel készülnek.

A Designer Outlet Parndorfot talán nem is kell bemutatni: a vásárolgatók közül minden harmadik ember magyar (és az eladók közt is), és ez nem véletlen.

Egyrészt Budapestről autóval már 120 perc alatt elérhető, és például egy bécsi hétvége előtt/után is tökéletesen útba esik, másrészt az árai és a kínálata is elképesztően vonzó.

Jelenleg több mint 160 üzlet és butik kínálata közül választhatunk, hűséges vásárlókként számos, külön magyarokra célzott kedvezménnyel, extra engedménnyel.

Mindezek mellett pedig rendezvények és különleges shoppingnapok és hetek is hívogatnak, amikor az egyébként is nyomott árak (az outlet ár 30%-al kevesebb a normál kereskedelmi árnál) még több százalékkal alámennek.

Úgyhogy mindegy, hogy egy évek óta vágyott kabátról van szó, vagy egy designer táskáról, amibe reménytelenül beleszerettünk, az idén 25 éves Parndorfban garantáltan mindent megtalálunk, amit szeretnénk, méghozzá túlzás nélkül verhetetlen áron.

designer outlet parndorf | parndorf | vásárlás | ausztria | divat

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Egy ideje már hiányolt régi kedvenceket élesztett fel a Tisza

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram