Close
Megmondták a magukét a gasztronómia nagyágyúi a hazai vendéglátásról

Megmondták a magukét a gasztronómia nagyágyúi a hazai vendéglátásról

A másfél szűk esztendő után most végre ünnepre készül a magyar gasztronómiai szakma színe-java. Július 19-én tartják meg a télen elmaradt, de hagyományosnak számító díjátadót, az Audi-Dining Guide Év Éttermi Gálát. Másnap pedig megjelenik a Top100 Étteremkalauz, amelyben a fine dining szcéna legjobbjai mellett többek között streetfood- és cukrászdaajánlókat is találnak majd az olvasók.

A Dining Guide egy videóban gyűjtötte csokorba a magyar gasztronómia topszereplőinek a véleményét a magyar konyha jelenlegi helyzetéről, Sárközi Ákos, Széll Tamás, Szulló Szabina, Rácz Jenő, Nyíri Szása, Pesti István, Győrffy Árpád, Rosenstein Tibor és még sokan mások mondják el gondolataikat egy hangulatos kisfilmben.

széll tamás | gerendai károly | racz jeno | dining guide | szulló szabina

FOLYTASD EZZEL

Ez a három ital segít elaludni és sokat javíthat az alvásod minőségén is

Lesújtó képet festenek Magyarországról ezek az adatok

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram