Close
Megmondták a magukét a gasztronómia nagyágyúi a hazai vendéglátásról

Megmondták a magukét a gasztronómia nagyágyúi a hazai vendéglátásról

A másfél szűk esztendő után most végre ünnepre készül a magyar gasztronómiai szakma színe-java. Július 19-én tartják meg a télen elmaradt, de hagyományosnak számító díjátadót, az Audi-Dining Guide Év Éttermi Gálát. Másnap pedig megjelenik a Top100 Étteremkalauz, amelyben a fine dining szcéna legjobbjai mellett többek között streetfood- és cukrászdaajánlókat is találnak majd az olvasók.

A Dining Guide egy videóban gyűjtötte csokorba a magyar gasztronómia topszereplőinek a véleményét a magyar konyha jelenlegi helyzetéről, Sárközi Ákos, Széll Tamás, Szulló Szabina, Rácz Jenő, Nyíri Szása, Pesti István, Győrffy Árpád, Rosenstein Tibor és még sokan mások mondják el gondolataikat egy hangulatos kisfilmben.

dining guide | széll tamás | gerendai károly | Sárközi Ákos | pesti istván

FOLYTASD EZZEL

Tényleg finomabb a bor, ha a nyaraláson korytolgatod? Hamarosan kiderülhet

Hatalmasat bukott Gordon Ramsay

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom